СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА СМЪРТА НА ДЖЕРРАРД

 

преди 28 минути

До Президента на Република България

 

До Министър-председателя на Република България

 

До Председателя на Народното Събрание на Република България

 

До Министъра на Правосъдието на Република България

 

До Министъра на МВР

 

До Министъра на МЗХ

 

До всички политици и партии в Република България

 

До Омбудсмана на Република България

 

До всички медии в България

 

До всички заинтересовани граждани в България

 

 

От всички,

които страдаме заради своеволията спрямо поправката в закона за инкриминиране на насилието над животните. Спрямо този закон и частта от НК вие трябва да съдействате, за да бъдат наказани убийците, които не само, че продължават, а и нарастват с вашето безразличие господа политици и медии.

На базата на

Наказателен кодекс:

Чл. 325б. (Нов - ДВ, бр. 33 от 2011 г., в сила от 27.07.2011 г.)

(1) Който, като прояви жестокост към гръбначно животно, му причини противозаконно смърт, тежко или трайно увреждане, се наказва с лишаване от свобода до три... години и с глоба от хиляда до пет хиляди лева.

... (2) Наказанието е от една до три години и глоба от две хиляди до пет хиляди лева, когато деянието по ал. 1 е извършено:

1. от лице, което осъществява дейност или професия, свързана с отглеждане на животни или полагане на грижи за тях;

2. по начин или със средства, опасни за живота на хора или животни, по особено мъчителен начин за животното или с особена жестокост;

3. на публично място или в присъствието на малолетно или непълнолетно лице;

4. повторно.

Закон за МВР:

Чл. 58. Полицейските органи предотвратяват и разкриват престъпления.

Чл. 6. Основните задачи на МВР са:

2. противодействие на престъпността и опазване на обществения ред

 

Искаме отговор на нашите жалби и наказание за случая с убития Джеррард :

 

ДЖЕРРАРД, нашето момче беше убито по -жесток начин, блъснат от човек в дясното слепоочие, с кола която кара с 106 км, ударен пада и умира от приток на кръв, която нахлува в мозъка. А убиеца е на свобода. Има пуснати жалби, полицията е установила деянието, има аутопсия, всичко по реда си. Но явно прокуратурата спи, отново. Искаме справедливост, не може да убиват на всеки ъгъл, господа магистрати ! Не може вечно да спите ! Хайде да вземем да работим с тия закони , не само да ги заобикаляме !

 

Моля ви всички заедно, обединени от една кауза, да подпишем тази петиция и престъплението на този човек бъде наказано. Нека има справедливост и адекватна, справедлива присъда.

Благодаря ви много! Моля всички хора за съдействие, защото утре той, може да убие човек. Нека получи наказание за престъплението си!

Магдалена Тошева – загубила скъп член на семейството си !

 ДЖЕРРАРД,нашето момче беше убито по -жесток начин,блъснат от човек в дясното слепоочие,с кола която кара със 106 км,ударен пада и умира от приток на кръв ,която нахлува в мозъка.А убиеца е на свобода.Моля ви всички заедно,обединени от една кауза,да подпишем тази петиция и престъплението на този човек бъде наказано.Нека има справедливост и адекватна и справедлива присъда,.Благодаря ви много!,Моля всички хора за съдействие,защото утре той ,може да убие човек.Нека получи наказание за престъплението си! Магдалена Тошева.

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Magdalena Tosheva да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook