Против въвеждането на "Зелена зона" в кв. Гео Милев

Коментари

#9

Не смятам, че ще има ефект от тази зона а именно повече паркоместа, ще има ефект от сабиране на пари и нищо повече и места пак няма да има!!!!!!!!!

Иван Атанасов (София, )

#14

Не мисля, че въвеждането на зона ще доведе до повече места за паркиране. В района и сега няма достатъчно места, но никой не се е сетил да направи паркинг, а се строят активно сгради.

Силвия Чомакова (София, )

#24

Няма изградени обществени паркинги, където имаше са дадени на фирми за прибиране на такси, които естествено не отиват в касата на Общината. Това е жилищен квартал и проблем е паркирането вечер, което няма да се реши със "зелена зона". А ЦГМ няма да направи нищо за квартала, така както в центъра, освен боя по улиците и туктаме знаци, нищо друго- нито тротоарите, нито разбитите улици се ремонтират. Ако някои искат да плащат за нищо могат да го направят под формата на дарения!

Елена Иванова (София , )

#27

Няма да реши проблема с паркирането.

Владимир Рангелов (София, )

#31

Няма да реши нито един от належащите проблеми в квартала.

Владимир Стефанов (София, )

#36

Зелената зона НЯМА да реши проблема с паркоместата.

Марина Иванова (София, )

#40

Зелената зона няма да реши проблемите с паркирането!

Ириян Марков (София, )

#45

Не желая зелена зона в кв. Гео Милев

Найденова Анелия (София, )

#53

Не смятам, че положението с паркирането ще се подобри, нито че ще има инвестиция в инфраструктурата. Платените зони носят пари единствено на корумпираните общинари, затова ЦГМ отчита само загубите, без да е построила и есин паркинг.

Юлия Радева (София , )

#57

Твърдо съм против въвеждането на зелена зона!
Смятам, че въвеждането на зона за платено паркиране е опит за изместване на проблема с паркирането, а не средство за решаването му. Основният проблем с паркирането идва от презастрояването. На “свободните” места, на които могат да се построят/обособят паркинги, се строят сгради, които от своя страна също имат нужда от паркоместа.
Силно се надявам, че при взимането на това важно за квартала ни решение водещо да не бъде желанието за получаване на още средства, които да се “наместят” някъде по пътя. Нека опитаме да помислим в правилната посока.

Невена Драганова (София, )

#61

не решава проблема с липсата на паркоместа
допълнителен “данък” за и без това изтънялия джоб на българина в тежки времена на инфлация и криза

Кристина Костова (София, )

#66

Твърдо съм против да плащам месечна такса, за неясна, обществена услуга. Другите примери за жилищни квартали, не част от центъра на града, са ярък пример, как нищо не се променя в инфраструктурата, няма обособени места, просто се плащат едни пари, на Мутри от ВиС-2 , обикалят едни паяци и насилествено о целебнасочено тероризират живущите. Това 90-те години се наричаше РЕКЕТ.

Добрин Димитров (София, )

#68

Не съм съгласна, че въвеждането на зелена зона ще разреши проблема с автомобилите в София и липсата на паркоместа. Както и с неадекватното мислене на кмета

Татяна Пакьова (София, )

#76

Против зелената зона

Иван Монев (София , )

#77

Не искам зелена зона

Красимир Бончев (София, )

#79

Съм против допълнителни такси без да има изградена инфраструктура. Проблемът не се решава така, а се мести към съседния квартал!!!

Polina Georgieva (София, )

#82

аз съм против изискването за постоянен адрес.- предложението ми е настоящ адрес. Аз като наемодател няма да дам разрешение на наемателите да се регистрират с постоянен адрес, защото няма механизъм как после да ги накарам да се пререгистрират, когато напуснат, съответно не мога да дам право на следващите наематели да ползват същата услуга. Не говоря за проблемите с кредитори и други негативи, които идват с постоянния адрес, ако наемодателите са некоректни, както и с предимството, което ще им дам за кандидастване в детски градини и у-ща, без да са реално вече жители на квартала. Кой би позволил в имота му да се настанят безброй хора с постоянен адрес. И изобщо това не е ли незаконно- нали идеята е по този адрес, където човека пребивава трайно, да е адресната му регистрация.В района много хора живеят под наем и не всички са запознати с този казус, който ще е проблем както за наематели, така и за наемодатели.!

Жана Праматарова (СОФИЯ, )

#90

Не може да се иска реално втори данък и освен това по този начин се ограничава реално правото на приддвижване защото когато целият град е зона няма къде да отидеш а местата са си същите по бройка.

Boris Antonov (София, )

#92

Зелената зона няма да намали броя на колите, защото паркоместата така или иначе са по-малко от броя домакинства. Отделно общината не е построила нито един допълнителен паркинг в кварталите където има въведена зона, така че да гарантира на плащащите стикери, че ще имат възможност да паркират. Инфраструктурата е под всякаква критика, така че общо взето това си е чист рекет за живущите в квартала.

Георги Цветков (София, )

#93

Ппдписвам, защото мисля, че това е безумие.

Борис Захариев (София, )

#94

Нищо не се регулира с зелена зона , само се събират едни пари

Свилен Янев (София, )

#96

Подписвам, защото целта на синята и зелената беше да се ограничи паркирането на автомобили в центъра на София. Кв. Гео Милев се намира на поне 5 км от него

Росен Каравасилев (София, )

#99

Зоната не решава проблема, а го измества...

Atanas Karamihalev (София , )

#104

Защото не мисля, че зелената зона ще реши или намали проблема с паркирането в Редута. Нека ЦГМ си върши рабоатата не единствено с платените зони, а да следи за спазването на законите и в неплатените

Стела Атанасова (София, )

#105

Това ще ефектира качеството на живот.

Nikolay Hristov (София, )

#108

Не смятам за оправдано въвеждането на зелена зона, поради факта, че няма да има достатъчно места за всички живущи по лична карта, както и за приходящите в квартала - хора, които работят в района, доставчици и др. Условията (липса на паркинги, гаражи и паркоместа на улицата) не покриват и оправдават таксата за зелена зона, както и фактът, че не е удачно сумата да е една и съща за различни по кубатура и размер автобомобили, нито е удачно да се вдига цената двойно за всяка следваща кола в едно домакинство.

Палмира Желязкова (София, )

#116

Няма никаква съществуваща нужда от въвеждането.

Асен Ботев (София, )

#117

Категорично не съм съгласна!

Десислава Балканска (София, )

#123

Не искам зона!!!!

Rumen Asenov (София , )

#134

Подписвам, защото смятам, че няма да оправи зоната проблемите с паркирането, а ще има само още един разход.

Калина Димитрова (София, )

#136

Категорично против зелена зона, това е метод въведен от мутрите и освуен от държавата! Събиране на още пари, точно при тази инфация и последиците от нея!

Йорданка Блажева (София , )

#144

Не виждам достатъчно добри аргументи за въвеждането на зелена зона.

Виктор Тинев (София, )

#146

Ситуацията е абсурдна! Въпреки свеобщото искане на мнозинството, управляващите и всички задкулисно разделят нашето общество с всякакви вече изпитани средства. Налагат ни нова норма с която аз няма да се съглася.
И Оставка, съд, затвор!

Елизабет Дамянова (София, )

#147

Твърдо против съм въвеждането на зелена зона.

Милена Петрова (София, )

#151

Съм против въвеждане на Зелена зона

Ivelina Veskova (София, )

#163

Не желая зелена зона

Sivil Chokov (София, )

#168

Нямаме нужда от зелена зона

Илиандър Илиев (София, )

#170

Защото някой ще дойде,ще разчертае и започва да събира пари,а проблемът ще си стои!!!

Светла Гешева (София, )

#177

Не съм съгласна да има зелена зона в кв. Гео Милев

Олга Цанова (София , )

#179

Не желая да плащам за нещо, което не получавам

Теодора Стоянова (София, )

#186

Не желая безсмислени неща!

Анелия Дилкова (София, )

#191

Пълна глупост и грабителство

Румен Димов (София, )

#200

Не желая да плащам още една такса, която не подобрява по никакъв начин моя живот, както и квартала в който живея.

Лъчезар Любчев (София, )Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...