За подкрепа на доц.д-р Стоян Сопотенски

Коментари

#1

Искам справедливостта да възтържествува!

Иваничка Тинчева (София, )

#2

Подкрепям доц. д-р Сопотенски, защото заслужава справедливост!

Надежда Стойчева (София, )

#5

Подкрепям доц.д-р Сопотенски

Валентина Вутова (София, )

#6

За професионализма и добротата....

Гергана Раева (София, )

#7

Подкрепям доц.д-р СТОЯН СОПОТЕНСКИ, защото е стойностен човек. Института Пирогов губи много добър специалист и ако ръководството на болницата се интересува само от своето "его", защо трябва от това да страдат хилядите пациенти.

Владимир Димитров (София, )

#10

При този недостиг на кадърни лекари е недопустимо да бъдат уволнявани.

Тихомир Ташков (София, )

#11

На 30.03.2017г. бях оперирана от доц. Сопотенски с професионализма и грижата, която са получили стотици, ако не и хиляди хора, през професионалния му път, отдаден изцяло на здравето на пациентите му.

Ивайла Стоянова (София, )

#12

Подписвам, защото нееднократно аз и членове на моето семейство сме разчитали на доц. д-р Стоян Сопотенски , който винаги показваше изключително висок професионализъм, морал и новаторски подход при положителното и трайно разрешаване на нашите тежки здравни проблеми. Считам, че е престъпление, такъв висококвалифициран специалист доказал себе си при решаване на стотици здравни казуси в най-натоварената българска болница да бъде елиминиран по такъв нелеп и скандален административен начин. Престъпление е и към българското здравеопазване. Проблема с отлив на медицински кадри от страната е всеизвестен и на този фон подобна саморазправа е неморална и недопустима.

Иван Иванов (София, )

#13

Подписвам, защото смятам, че това решение от страна на ръководството на Пирогов е несправедливо и унизително спрямо авторитета и професионализма на д-р Сопотенски. Освен това ощетява здравето на пациентите и нуждаещите се от спешна медицинска помощ в Пирогов.

Павлина Туабтиа (София, )

#16

Всеки свободен човек, има права свободно да изразява мението си!

Сабина Георгиева (Бургас, )

#17

Изключителен професионалист! Уволнен несправедливо!

Маргарита Христова (София, )

#18

Този човек е професионалист

Павел Марянски (Благоевград, )

#22

Подкрепям д-р Сопотенски, защото е невероятен лекар, който е спасил както мен, така и цялото ми семейство, защото е невероятен специалист, който обича работата си и хората и не на последно място е човек с главно Ч!!!!!

Петя Васкова (София, )

#31

В защита на Др.Стоян Сопотенски.

Велизара Паркова (Пловдив, )

#32

Подписвам ,защото познавам Д-р Сопотенски личностно и като колега-човек и лекар с превъзходни качества и стойностна ценностна система и морал.Подкрепям свободата на изказване на мнение и търсене на правата.Осъжзам диктаторската саморазправа на властимеющите -като самопризнание за безсилие и арогантност в пътя "през всички" и "напред"

Габриела Каменова (София, )

#34

Поткрепям ,Човека,Доктара-специалиста Д-Стоян Сопотенски .Защо не оставим специа листите ни да вършат това което им е по призвание!!А и нали живее в Демократична държава и всеки има храво на глас?А дали е така.И Левски ли е ПОДСРЕКАТЕЛ???

Димитрия Витанова (Пловдив, )

#35

Подписвам, защото д-р Сопотенски е оперирал и лекувал баща ми. Невероятен специалист и човек!

Боряна Драганова (София, )

#38

В защита на Др.Стоян Сопотенски.Ние сме със теб.

Георги Парков (Крессбронн, )

#40

Е принципен, честен човек и отличен специалист.

Емил Вутов (Плевен, )

#41

Подходът на ръководството на болницата е неконструктивен: не може да се реши проблем чрез отстраняване на хората, които сигнализират за него.

Даниела Колева (София, )

#42

Това е поредния случай на управленски произвол. Уволняват един от стожерите на Пирогов. Можещ и знаещ хирург и ЧОВЕК. Никой управник не търпи конкуренцията. Явно има тенденция за обезличаване и ликвидация на института. Все пак правдата ще възтържествува, но кой ще плати за пораженията? Твърдо съм зад теб и не само аз. Кураж и успех.

Стефан Европейски (Плевен, )

#44

Подкрепям доц. д-р Сопотенски !

Марин Парков (Кресброн, )

#45

Всеки има право да протестира. Свободата на словото и печата е задължителна в една демократична държава. Не познавам по-голям професионалист от доктор Стоян Сопотенски. Един от малкото кадърни медици останал в България. През годините е направил уникални операции и е спасил живота на много хора. Много уважаван и в САЩ професионалист.

Живка Ангелова (Сарасота, )

#50

Доц. Сопотенски е доказан професионалист, всеотдаен в работата си като лекар. Такива хора трябва да се ценят, а не да се уволняват дисциплинарно. С последното се нанася огромна загуба на развитието на медицината у нас.

Емилия Радулова (Плевен, )

#52

Проблемите ни на здравеопазването и некадърността на управлението не могат да нарушават правата на личността, признати във всяка една демократична държава. Мотивите на това уволнение показват, че демокрацията в България е убита. Сопотенски е един изключителен специалист, който ако сме народ, а не мърша, трябва да защитим веднага много масово!!!

Радослав Каратанчев (Сарасота, )

#56

Защото ценя Доц. Сопотенски като специалист и човек и съм съгласна с написаното по-горе!

Katya Aleksova (София, )

#58

Познавам лично д-р Сопотенски и той е изключителен специалист.

Божидар Иванов (София, )

#61

Д-р Стоян Сопотенски е един от малкото лекари на днешно време който наистина се интересува не само от здравословното ти състояние но и от емоционалното. Той е внимателен и приземен достъпен за пациентите си и най вече не е комерсиален. Лично аз го подкрепям и ще го подкрепям до край защото той е помагал на мен на мои близки и мога да кажа че е спасил живота на баща ми за което аз ще съм му благодарна до края на живота си.

Вероника Трифонова (Враца , )

#63

Подписвам, защото всеки има право на свободно изразяване на мнение, в това число и под формата на протест.

Ani Milkova (София, )

#70

Трябва да се спрат своеволията и да не приемаме с наведени глави грешно взетите решения от хората, мислещи си, че могат да ни управляват! Доц. Д-р Сопотенски заслужава справедливост! Изключителен професионалист и прекрасен човек!

Иван Иванов (София, )

#73

Подписвам тази петиция ,защото доц.Сопотенски, каза истината за да защити колегите си , защото е професионалист, защото и аз бях уволнена дисциплинарно защото казвах истината !

Desislava Katelieva (София, )

#74

Страхотен лекар...

Zlatan Minkov (Ямбол, )

#75

доц. Д-р Сопотенски е човек градил класата и реномето на болница Пирогов! Лично съм изпитал неговия професионализъм и ще съм му благодарен за цял живот!!!

Светослав Петров (Враца, )

#77

Прекрасен човек и лекар.

Neli Kojuharova (Враца, )

#80

Подписвам подкрепата си за доц. Сопотенски ,защото е образец за професионализъм и трябва незабавна справедливост за възстановяване на работа! Нужен е на болницата и на пациентите!

Стефка Емилова (Бяла черква, )

#81

Уважавам Д-Р Сопотенски като Човек и се пркланям пред неговия Професионализъм.В нашата държава за съжаление не се оценяват добрите и качествени лекари. Моето семейсво Ви подкрепя Д- Р Сопотенски .Доброто ще победи

Таня Петрова (Сопот, )

#85

Подписвам за да спрат безумията и безхаберието в България. Доц. Сопотенски е пример за човечност и професионализъм. За квалификацията му като хирург не съм достоен да коментирам. Спасените пациенти могат да изпълнят площада пред болница Пирогов!!!

Александър Стоянов (София, )

#91

Подписвам тази петиция, защото не смятам, че такъв викококвалифициран специалист и честен Човек трябва да бъде преследван за това,че защитава правата на персонала и интереса на болницата,а така също и здравето на нацията! В момент, в който масово добри лекари напускат страната не само поради получавани в странство по-високи възнаграждения,а точно поради унищожаване на личността и психиката им от бездушни администратори не са много лекарите катодоц. д-р Сопотенски,останали в България,за да отдават живота,здравето,личното си спокойствие,за да лекуват по възможно най-добрия начин населението, да развиват научна дейност, да внедряват нови технологии в хирургията, да обучават всеотдайно млади хирурзи и денонощно да се борят за живота на спешните пациенти.Всичко това прави д-р Сопотенски! Винаги ме е учудвала краткостта на българската памет. Неотдавна водещи медии и журналисти се надпреварваха да канят д-р Сопотенски в най-гледаното време,за да го интервюират, наричайки го Българския доктор Хаус .А днес-тишина !!!Призовавам всички негови пациенти, техните роднини и цялото медицинско съсловие да се обявят в негова защита,Защото малко са висококвалифицираните лекари в България, още по-малко са всеотдайните и безкористни като д-р Сопотенски, който с еднаква страст спасява ежедневно животите на ММА шампиона, бизнесмена, политика и бедната неграмотна баба от село. НАРОДЕ !!!!!

Надежда Иванова (София, )

#93

В подкрепа на доцент доктор Стоян Сопотски за връщане на работа

Мариана Ангелова (Враца, )

#97

Професионалист като Доктор Стоян Сопотенски се намира рядко не само на национално, но и на световно ниво. Този човек е спасил редица човешки животи без да очаква абсолютно нищо в замяна. Винаги всеотдаен, подхождащ с разбиране и професионализъм на изключително ниво. Причините за отстраняването му са нелепи, а начина е отвратителен. Подкрепям го с двете си ръце както като човек, така и като професионалист.

Георги Иванов (Aalborg, )

#104

Това е увикален Човек!

Петя Иванова (София, )

#106

Подписвам, защото е честен Човек и казва истината!

Димитър Драганов (София, )

#109

Подписвам, защото смятам, че др Сопотенски в един от най-добрите доктори в страната ни! Осъждам действието срещу него като репресивно и незаслужено!

Venelina Gyurova (Sofia, )

#112

Подписвам с благодарност за доц.д-р Стоян Сопотенски!Той ме оперира и с професионализма си спаси живота ми!

Иван Цветков (София, )

#115

Подписвам, защото смятам, че всеки има право да изкаже мнението си и не може затова да се увилняват специалистите.

Надежда Янакиева-Георгиева (София, )

#116

Подкрепям петиция за възстановяване на работа на д-р Сопотенски , защото той от малцината лекари, за които професията е призвание.

Милка Сарафова (София, )

#117

Podkrepqm g-n Sopotenski, poneje e otdal jivota si na bolnica Pirogov!!!

Stefan Stefanov (Vidin, )

#123

Подписвам се, защото д-р Сопотенски не един път е доказвал професионализма си. Протест за справедливост и волята да направиш това, което зависи от теб, за да спреш нещо нередно, не трябва да се наказва! Напротив, трябва да се поощтрява!

Джанан Осман (Кърджали, )

#124

Подписвам тази петиция защото доктор Сопотенски е много добър доктор

Катя Иванова (Пловдив, )

#127

ГЛАСУВАМ ЗА доц.д-р СТОЯН СОПОТЕНСКИ!

ivan Venkov (Plovdiv, )

#128

Подкрепям и подписвам с благодарност и уважение !

Красимира Цветкова (София, )

#131

Подписвам, защото лично съм се убедила в човечността и професионалните умения на Доц. Сопотенски.

Пламена Екимова (София, )

#139

Прекрасен Човек и Лекар!

Добринка Малинова (София, )

#142

Спасил е стотици животи,прекрасен човек...........

теофил петров (враца, )

#143

Подписвам тази петиция в подкрепа на доц. Д-р Сопотенски, защото той е пример за всеки един българин как да се бори за правата си и най-вече свободното право на мнение, което е чуждо за много наши сънародници!

Даниела Ангелова (Мюнхен, )

#145

Доц. д-р Сопотенски е изключителен човек и професионалист, милеещ за "Пирогов" и за пациентите.
В България трябва да се прекрати практиката на отстраняване на неудобните, които работят за благото и интереса на хората, а не на порочни системи и корупционни интереси.
Здравната система и пациентите имат нужда от д-р Сопотенски.

Екатерина Бъчварова (София, )

#146

Не обичам несправедливостите

Janeta Zaikova (софия, )

#148

Подкрепям доц. д-р Стоян Сопотенски - истински, земен, голям човек, всеотдаен лекар и неповторим професионалист. Сигурна съм, че никога не е минавала през главата му мисъл дори за уронване престижа на УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов”.

Маргарита Какалова (Плевен, )

#155

Защото е правилно.

Daniel Nedev (русе, )

#159

Подкрепям доц. д-р Стоян Сопотенски

Жана Георгиева (Дългопол, )

#160

Смятам ,че е това е един много достоен човек и прекрасен лекар.

Вяра Петрова (София, )

#165

Доцент Сопотенски е първо страхотен ЧОВЕК и ИСТИНСКИ ЛЕКАР !

Цветанка Димитрова (Враца, )

#167

Подкрепям безусловно доц. д-р Сопотенски - безспорен професионалист, изключително честен, принципен и човечен, отнасящ се с уважение и внимание към пациентите. Дълбоко го уважавам, защото и за момент не се главозамая от ръководната си позиция и остава верен на Хипократовата клетва.

Татяна Бъчварова (Лондон, )

#168

Смятам, че това е един добър специалист спасил хиляди човешки живота.

Лили Гигова (София, )

#169

Подписвам, защото той удължи живота на съпруга ми с две години и аз без колебание бих поверила здравето си в неговите ръце.

Маринела Екимова (София, )

#170

ГЛАСУВАМ ЗА доц.д-р СТОЯН СОПОТЕНСКИ! 
Давам подкрепата си за д-р Стоян Сопотенски,достоен Човек и Лекар с голямо сърце и всеотдаен към пациентите си!
Респект към вашата смелост и доблест,
да защитите протестиращите,Доц.Д-р Сопотенски!

Евгения Карапеткова (София, )

#171

Подкрепям доц. д-р Стоян Сопотенски.

Иванка Какалова (Гоце Делчев, )

#174

Заставам зад доц. Сопотенски, защото той е един от малкото останали съвестни и наистина добри лекари в тази държава!!! Освен това не само трябва да бъде върнат на работа ами трябва да стане и директор , за да има бъдеще Пирогов!!!

Симона Вучева (софия, )

#175

Подкрепям един коректен,достоен професионалист,който е честен,добросъвестен и всеотдаен лекар и мъж на честта! Спасил хиляди животи включително и моя!!! Нека всички мои приятели да подкрепят доцент Стоян Сопотенски!
Дай Боже в тази България да има повече такива лекари и преди всичко хора!!!

Цветан Цветков (софия, )

#176

Подписвам, защото уволнението на Доц. Сопотенски нарушава, от една страна, правото на всеки човек да протестира срещу репресивно управление, и от друга страна, уволнението на специалист от неговия ранг е престъпление срещу пациентите, които имат право да получават високо-квалифицирана медицинска помощ. Задължение на ръководството на всяко лечебно заведение е да създаде възможно най-добри условия за добър професионален и междуличностен микроклимат, както и да приеме мерки за осигуряване на интелигентен диалог за разрешаване на противоречията.

Галина Георгиева (Нант, )

#177

Подписвам, защото уволнението на др Сопотенски е необосновано и накърнява личното му и професионално достойнство.

Антон Цветков (Нант, )

#178

Подкрепям,доцент доктор Сопотенски,за това,че преди всичко е човек с голямо сърце,който е в тази болница от 1991г и през годините се е доказал не ведъж като истински професионалист,спасявайки много човешки животи!

зоя цветкова (софия, )

#179

Подкрепям доц. д-р Сопотенски не само заради брилянтния му професионализъм. Подкрепям го, защото в днешните времена, когато човешката съвест и принципи за мнозина струват много по-малко от 30 сребърника, той има куража и честта да отстоява справедливостта!

Станислав Гавазов (София, )

#183

С тези уволнения се опитват да всяват страх и да ни правят хора-роботи,без мнение.

Маргарита Радева (Сливен, )

#184

Подкрепям, защото е добър специалист

Калоян Иванов (София, )

#189

Имам щастието д-р Сопотенски да е мой приятел от 30 години и съм повече от убедена, че мога да застана зад него и като личност и като лекар.

Вергиния Колева (София, )

#190

Прекрасен и достоен Човек.

Галя Петкова (София, )

#193

Категорично съм против уволнението на Доц.Сопотенски.....Не приемам репресивните методи на Ръководството на Пирогов....

Таня Николич (София, )

#196

През 2013-та година д-р Сопотенски спаси живота ми, оперирайки ме. През 2017-та спаси живота на майка ми, като операцията беше изключително тежка, а майка ми беше на 88 години. Не е справедливо да се лишават пациентите от такива качествени и изключително добри хирурзи заради някакви политически борби. Не съсипвайте окончателно здравеопазването!

Пиерета Велинова (София, )

#199

Смятам, че това е един много съвестен лекар и много добър специалист .

Росица Радева (София, )Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...