Не купувайте "Коректна Фирма" - измислен "сертификат"

„Изследователски център на клиентските мнения“ ЕООД - гр. Бургас издава, по-точно продава т. нар. "Сертификати" на цена 77,52 лв. с ДДС, с текст "Коректна фирма". ТОВА ОБАЧЕ НЕ Е СЕРТИФИКАТ, А ПО СКОРО КЪСОВЕ ХАРТИЯ БЕЗ СТОЙНОСТ!

Може ли с алгоритмите на търсачката, по ключови думи /метатагове/ - <head> </head>/ да се издават "сертификати", това е просто абсурдно!

Управителят на фирмата г-н Вангелов, първо предлага непълноценен маркетингов анализ, наречен „сертификат“ с абсурдни убеждения за блестящи позиции в Гугъл, и второ въвежда в заблуда клиентите /потребителите/ да използват услугите само на фирми закупили си късове хартийки с напечатан надпис "Коректна Фирма".

Маркетинговият анализ изисква задълбочени изследвания за дадена фирма, контакт на място с клиентите ѝ, видеозапис на анкетираните потребители…

Всеки може да провери в търсачката (безплатно) за мнения и отзиви за конкретна компания. Единственият стойностен сертификат може да се нарече подписаната референция от доволен клиент.

Вероятно г-н Вангелов е на светлинни години от маркетинга, след като не знае, че недоволните клиенти са най-добрият учител за всеки бизнес…

"Коректна Фирма" - не е сертификат, а капан за наивници! Знаци за доверие не ви трябват!

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам къректна фирма да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...