Не купувайте "Коректна Фирма" - измислен "сертификат"

„Изследователски център на клиентските мнения“ ЕООД - гр. Бургас издава, по-точно продава т. нар. "Сертификати" на цена 77,52 лв. с ДДС, с текст "Коректна фирма". ТОВА ОБАЧЕ НЕ Е СЕРТИФИКАТ, А ПО СКОРО КЪСОВЕ ХАРТИЯ БЕЗ СТОЙНОСТ!

Може ли с алгоритмите на търсачката, по ключови думи /метатагове/ - <head> </head>/ да се издават "сертификати", това е просто абсурдно!

Управителят на фирмата г-н Вангелов, първо предлага непълноценен маркетингов анализ, наречен „сертификат“ с абсурдни убеждения за блестящи позиции в Гугъл, и второ въвежда в заблуда клиентите /потребителите/ да използват услугите само на фирми закупили си късове хартийки с напечатан надпис "Коректна Фирма".

Маркетинговият анализ изисква задълбочени изследвания за дадена фирма, контакт на място с клиентите ѝ, видеозапис на анкетираните потребители…

Всеки може да провери в търсачката (безплатно) за мнения и отзиви за конкретна компания. Единственият стойностен сертификат може да се нарече подписаната референция от доволен клиент.

Вероятно г-н Вангелов е на светлинни години от маркетинга, след като не знае, че недоволните клиенти са най-добрият учител за всеки бизнес…

"Коректна Фирма" - не е сертификат, а капан за наивници! Знаци за доверие не ви трябват!

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам къректна фирма да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook