Не на връщането на цигарения дим в заведенията

Quoted post

Гост

#929 Re:

2012-12-13 16:15

#6: йордан дичев -

Нали затова собствениците на зеведения инвестираха по ''5 000 - 30 000лв'' за направата на ''кафези'' в заведенията за пушачи, иначе казано разделят заведенията на пушачи и не. Е какъв беше проблема тогава не мога да разбера. Освен че частта за пушачи е пълна, а тази за непушачи е на 30 - 50% капацитет. Какъв е проблема всеки да има право на избор: ''Дали да се трови или не...'' Много ме дразните непушачите, че сте толкос нервни и се се месите в работата на пушачите - зами запали една цигара и се оспокой малко, пък по кафетата сядаш при непушачите и това е. Съжалявам ако съм те обидил по някакъф начин, но това е което мисля. Мисля че всеки има право на избор за себе си - така или иначе само това ни остана: алкохола и цигарите.

Отговори


Гост

#948 Re: Re:

2012-12-13 17:33:24

#929: Гост - Re:  

Не се пише "някакъф", а "някакъв", но ти не си виновен, че не знаеш това. Израстнал си в общество, което толерира тутюнопушенето и като повечето пубертети си висял по кафетата да пушиш, вместо да влизаш в час по български език. За тебе вече няма шанс.

Но аз искам да дадем шанс на сегашните деца и младежи. От пасивен пушач лесно се става активен.

А това с разделянето на заведенията на места за пушачи и непушачи е пълна пародия. За непушачите се определят най-смотаните части от заведенията - тъмни, задушни, тесни, понякога дори тавански части, на бързо приспособени за 1-2 маси.

  
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook