Не на партия ДОСТ!

Quoted post


Гост

#2

2016-04-12 15:30

Ако в приложения за регистрацията на политическата партия Устав, няма противодържавни, дискриминационни и про турски текстове и намеци, от СГС няма да могат да откажат регистрацията. За съжаление изказванията в залата, макар и показани по медиите, не могат да се вземат предвид.

Отговори


Гост

#3 Re:

2016-04-12 18:02:12

#2: -  

 Какъв устав бе човек - има Конституция, има Закон за политическите партии, където ясно са записани изискванията и условията, на които трябва да отговарят политическите партии в България, техните действия и послания, дори има изискване към членския им състав да не е на етническа или религиозна основа. Ако на учредителната им конференция сред делегатите имаше хора, които не разбират турски, как според тебе щяха да разберат голяма част от изказванията и посланията, които не са на български? Затова и Законът забранява да се говори на такива трибуни на език, различен от българския!

Съдът има всички основания да откаже регистрацията на тази противоконституционна и антибългарска организация, която още в зародиша си демонстрира своя етнически облик и протурска същност.

"АМАН" от дървени философи, затова сме на този "ХАЛ"!


Гост

#19 Re:

2016-04-20 21:25:07

#2: -  

 изказванията могат да се вземат предвид. Всички стават свидетели. Това не е между нас, а по медиите