Не на връщането на цигарения дим в заведенията

Quoted post

Александър

#4609 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Александър

2014-02-03 14:11

#4608: - Re: Re: Re: Re: Re: Александър

Здравей Антон,

Да, прав си. Съгласен съм с теб. Относно коментар #4608 - аз не съм от "вашата жалка организацийка", но това няма значение. Подобни забрани и закони са световна тенденция и няма как България да направи изключение.

Отговори

антон

#4610 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Александър

2014-02-03 14:24:29

#4609: Александър - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Александър

а на това какво ще кажеш.трябва ли цената да живеете вие здравословно да я плащат пушачите със своето здраве:

Павел Шопов депутат от АТАКА се възмути, че никой от депутатите не мисли за здравето на пушачите, които в студените месеци излизат навън да пушат.  "Тук много се плюнчат за здравето на хората, но те не мислят за здравето не тези хора, които в зимните месеци излизат навън и се разболяват - кой от грип, кой от пневмония, кой от възпаление на горните дихателни пътища или на белите дробове" и бронхити, каза той. И продължи: "Разболяваме се и ние, които ги придружаваме, защото не можем да не бъдем съпричастни с тези хора. После следват прегледи, болнични и нетрудоспособност, следва работа в министерството на здравето и т.н."

П.П.извадката е от стенограмите на парламента.някои от тези заболявания са толкова опасни че могат да съсипят здравето на човека за целия му останал живот а има и летални случаи.откъде накъде ние сме длъжни да плащаме такава висока цена за да живете вие.този закон наред със другите поразии които създаде посяга и на нашето здраве.