Петиция за разпускане на ДПС като незаконно регистрирана партия

Quoted post

Мечтател за истинска демокрация

#154 Малко офтопик

2013-11-15 22:25

#149: -

И Атака, тъй като и те са антибългари. Очевидни, доказани продажници и псевдопатриоти. Засега имам доверие само на ВМРО, макар че ако някога влязат във властта, може би и те ще ни разочароват. Тази година гласувах за тях на изборите и засега смятам пак да го направя (дал бог избори по-скоро!) , освен ако не се коалират с някоя антибългарска партия. Първите избори, на които имах право да гласувам, бяха през 2009 и тогава гласувах за Атака, защото бях неопитно малко момченце, подало се на манипулацията на лъжеца Болен.

ВСИЧКИ партии управлявали през прехода са за насилствено разпускане, главните лица в тях - за бесилото, а останалите членове в тях - за затвора. ВСИЧКИ управлявали партии. Трябва да съществуват и да ни управляват само или ЧИСТО НОВИ, или НЕОПЕТНЕНИ СТАРИ партии и лица. Толкова е просто. Но има малоумници, гласуващи за Герб, БСП, ДПС и други антибългарски организации, извършващи целенасочен геноцид.

Отговори

БГ напред

#163 Re: Малко офтопик

2013-12-18 07:48:25

#154: Мечтател за истинска демокрация - Малко офтопик

Не е вярно,че всички партии са лоши!Има и добри партии,примерно СДС,ДСБ,Свобода и достойнство,ДБГ,БЗНС.Старата теория на БАЙ ГАНЬО,че всички са маскари този път няма да мине!