Петиция към главния прокурор Борис Велчев

Quoted post

BALGARIQ NAD VSI4KO

#588 ATAKA POBEDA

2011-05-22 23:27

AZ ISKAM DA KAJA 4E BLAGODARQ NA EDINSTVENATA PARTIQ I NA NEINIQ LIDER VOLEN SIDEROV 4E NAI NAKRAQ IZLEZE EDIN SMEL BALGARIN SA SVOITE POSLEDOVATELI DA ZA6TITI INTERESITE NA BALGARIQ I DORI SAMITE BALGARI!!!NEJELAQ DA SLU6AM VSEKI DEN TURKITE HODJI KAK IZVIVAT OT MINARETATA NA BEZ4ETNITE TURSKI DJAMII IZ BALGARIQ!!!TOVA NE E TURCIQ TOVA E BALGARIQ!!!DOKATO IMA HORA KATO VOLEN SIDEROV I NEGOVITE PODRAJNICI ISKRICATA ZA BALGARSKATA POBEDA NAD TURCIZACIQTA NA BALLGARSKIQ NAROD VINAGI 6TE GORI V SARCATA NI!!!NIE ISTINSKITE BALGARI VINAGI 6TE SE BORIM SRE6TU TURSKIATA JAJDA ZA VLAST NAD NARODA NI!!!!!!TOVA NE E RASIZAM TOVA E PRAVOTO NA IZBOR KAKVI DA BADAT DECATA NI SLED GODINI!!NEJELAQ DETETO MI ILI VNUKA MI SLED VREME DA SE NARI4AT S TURSKI IMENA!!!ATAKA-POBEDA ,DA JIVEE VOLEN SIDEROV ,DA PREBADE BALGARIQ!!!!
P.S. VSEKI KOITO ZASTANE ZAD IDEQTA 4E TRQBBVA DA SME TOLERANTNI KAM MALCINSTVATA KOITO VE4E SA MNOZINSTVA ZASTAVA SRE6U DELATA NA LEVSKI,BOTEV I HILQDITE DRUGI NA6I NACIONALNI GEROI KOITO SA DALI JIVOTASI ZA BALGARIQ,A VIE SEGA MNOGO TOLERANTNITE PLIUETE VARHU TQHNATA SMART I GLEDATE PREZ EVROPEISKITE SI O4ILCA I SPOKOINO SQDATE NA VSE O6TE BALGARSKATA SI TRAPEZA,DOKATO IMA BALGARI KOITO SA PRINUDENI EJEDNEVNO V BALGARIQ DA PONASQT TURSKIQ TEROR I DA GOVORQT NA TURSKI ZA DA SI KUPQT HLQB V BALGARIQ!!!

Отговори


Гост

#608

2011-05-22 23:41:25

#588: BALGARIQ NAD VSI4KO - ATAKA POBEDA

da ti kja li neshto az na teb. slushai sega az sam sveshtenik v turciq na edna ot crkvite tam ni sashto si biem kabanite tuk pem i se molim nikoi ne ni zabranqva ne ni nasilva za da se sprem. a ko vie taka mislite che shte sprete turcite v bg mnogo se barkate nai mnogo da predezvikate turskoto obshte stvo i sled tova da sabudite turskata voiska ot zimen san a tova hich ama hich ne e dobre za naz b1lgarite v bg. tiq tuk v anadola ako reshat da tragnat kam evropa shte sprat v viena za odih i za po chash chai nai mnogo.