До Борис Велчев - За запазване на имунитета на Волен Сидеров

Quoted post


Гост

#6

2011-05-22 16:31

Ясно се видя че ислямистите първи нападнаха. Всички медии мълчат. Ранени имаше и от двете страни. Депутатката Деница Гаджева е със седем шева на главата. МВР задържа само атакисти, и нито един от турските нападатели. Също така не задържа този религиозен фанатик размахващ НОЖ срещу българи. http://store.picbg.net/pubpic/F8/73/b8e49a3cb1a6f873.jpg Кой ходи да изповядват своята религия с нож? Митинга е срещу воя на джамиите и окупирането на обществени площи и тротоари от молитвените килими, а не митинг срещу правото на всеки свободно да изповядват своята религия както някой МАНИПУЛАТОРИ се опитват най-нагло и подло да излъжат.

Деница Гаджева: Агресията дойде от страна на ислямистите.
Агресията не е от страна на господин Сидеров, агресията е от страна на ислямистите, така Деница Гаджева, депутат от "Атака", коментира в студиото на "Панорама" събитията от днес пред джамията в София.
Тя обясни, че партия "Атака" е провеждала протестни митинги против звуковия терор от джамиите, по-специално тази, която е в центъра на столицата от 2006 година насам. "Това е първият случай, в който ни нападат с камъни, дъжд от камъни, а знаете много добре, че в някои държави така се извършват и ритуални убийства на хора", каза още тя.
Деница Гаджева разказа, че раната й е дълбока и сериозна, но не можа да посочи кой я е ударил. Тя изрази надежда записите на случилото се да помогнат извършителят да бъде разпознат. Според нея това е било организирано нападение над симпатизантите на "Атака" и ислямистите са започнали конфликта. Тя заяви, че едно от лицата, присъствали на баталните сцени е Али Юзеиров, основател на протурската забранена от закона партия ОТОМАН.
Деница Гаджева добави, че запалването на килимчетата на поклонниците е станало, след като първите са започнали да хвърлят камъни по симпатизантите на "Атака".
Гаджева беше категорична, че случилото се днес не е предизборна кампания.

Отговори


Гост

#20 Re: Samo edno ne razbiram. 4ii go tarsi tam vaprosnata svetovno neizvestna dama.

2011-05-23 00:00:54