Петиция към Президента на Република България Росен Плевнелиев

Quoted post


Гост

#12

2013-04-16 19:39

Фалшив идол на хора с неясни подбуди. От които: Няколко българи - "активисти" в Израел, които желаят да бъдат похвалени в България, един свръх глупав, престарял Ардити, един неосъществен "специалист" по темата, групичка западнали политикани, които търсят начин да освежат имиджа си, подкрепени от двайсетина наивници - това ли е обществената база на това предложение? Паница е жалка женица без никакви заслуги през въпросния период. Не е трудно да се огласи истинската й биография, която не е нито героична, нито достойна. Но защо трябва да се ровят костите на тази нещастница? Оставете я да почива в мир. Заради нечистите амбиции на няколко персони, цялото мръсно бельо на покойната да бъде извадено на яве. Глупава акция! И жестока спрямо самата Паница, защото предложението е обречено. След отвратителния филм, на който е героиня, сега и тази палячовска история! Някои искат да се закичат с нейния орден като големи патриоти. Конкурс на тема "Кой повече обича Паница?". Отвратително и недостойно!

Отговори

Л.Б

#17

2013-04-20 19:43:20

#12: -

Лиляна Паницжа е една непризната светица. Аз дължа живота си на изтеклата чрез нея информация. Авторката на коментар 12 е една неуспяла писателка и посредствен музикант, посредствен посланик. За да се успокои, добре би било да й се осигури публика да слуша беседите й за Хиндемит, да й се купи едно бяло пиано за да прави музикални илюстрации пред нищо неразбиращата публика.

Л.Б от София

Гост

#19 Re: #12

2013-04-22 07:41:40

#12: -

Без извинение ще кажа, че този коментар е откровено негативен, изпълнен с антисемитско настроение и фалшиво разбиране за патриотизъм! Но не е учудващо, ниското самочувствие обикновено се компенсира с гневни нападки!


Гост

#28 Re:

2013-05-28 20:33:20