Петиция към главния прокурор Борис Велчев

JOROPAVETO

/ #1073 Опит за дефиниция-какво е Атака?

2011-05-23 22:55


Атака е:
1.Опит на БСП,да създава негативен образ на България,като страна с примитивен народ,КОЙТО НЕ ЗАСЛУЖАВА да бъде член на ЕС и НАТО!
2.Опит на БСП,да разединява демократично мислещите хора,като им предлага абсурдни "каузи",които отклоняват енергията им,от главната цел-ДА СЕ ЗАБРАНЯТ ПАРТИИТЕ НА ЕТНИЧЕСКА ОСНОВА,КАТО ДПС,КСЕНОФОБСКИ И РАСИСТКИ,КАТО АТАКА,И ДРУГИ КРЕАТУРИ НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ,КАТО РЗС,ЛИДЕР,И Т.Н.
3.Опит на БСП,да приобщи,нискообразованите,лумпените,озлобените и недоволни от живота си хора,за да ги използва като своя"черна гвардия",за фалшифициране на избори,създаване на дирижирани скандали срещу всички,различни от БСП,и за да върши мръсната работа вместо тях!
4.Да създаде предпоставки,на един по късен етап,след като ни създаде врагове-да потърсим "спасение"впривързването ни към Русия-така,както пропагандираха и осъществиха превратът на 09.09.1944г.
НЕ Е ПАТРИОТИЗЪМ,ДА СЪЗДАВАШ ВРАГОВЕ НА ДЪРЖАВАТА,А ПОСЛЕ ДА ВИКАШ НЯКОЙ ДРУГ ДА ТЕ СПАСЯВА,КАТО МУ ОБЕЩАЕШ ПОКОРСТВО!ПАТРИОТИЗЪМ Е ДА СЪЗДАВАШ ПРИЯТЕЛИ НА ДЪРЖАВАТА СИ,КОИТО ЩЕ ТИ ПОМОГНАТ БЕЗКОРИСТНО,И БЕЗ ДА ИМ СЕ МОЛИШ,АКО СЕ НАЛОЖИ!