Ние сме против евтаназията на Цезар и Клеопатра, осъдени заради безотговорността на стопаните си
Свържете се с автора на петицията
Ще, ще !!!!!!
Ша има, рзбира са!
И до тук да пишеш - http://www.armenskipop.net/
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Дано да ги спасят...
Re: Re:
Леле колко си злобен. Сигурен съм, че на думи си много голям, но за никоя възрастна старица не си направил и едно добро. А за психотерапевт си точно ти. Убеден съм, че с адекватно поведение и грижа тези две животни, а и много като тях нарочени за агресивни могат покажат, че са приятели на човека, а негови врагове, както мислиш ти.
Re:
Искаме да сме европейци, а мисленето, държанието и действията ни са варварски - ,,да убием този, да убием онзи......,,като нямаме култура гледаме по ТВ ак действат в цивилизованите държави, но там манталитетът е друг! Г-да ,,праведници,, учете се от животните на толерантност, а хората които не знаят как да се държат с тях си получават заслуженото и не ми излизайте с ,,децата и старците...........моите и вашите......отнася се за всички !
.....човека е най-нисшето същество на планетата,всички беди идват от него.................
хаха
Значи трябва да убиваме и родителите на децата наркомани и дилъри а те да са по затворите или обратното я малко си размърдайте празните глави кучетата нямат вина не е нужна евтаназия нужно е внимание за има реакция едно куче да атакува то е предизвикано бог да я прости жената но защо не потърсим вината в нея не в стопани и кучета въпреки че и стопаните имат вина защото не е обърнато внимание на куче точно когато е почнало евентуално да проявява агресия
Re: да се спази закона
#1: прокурора - да се спази закона
Ей малоумник земи се грамни ти бе
Re: Re: Re: да се спази закона
#6: прокурора - Re: Re: да се спази закона
Ама чакай бе прокуроре - то по тая логика и сина дето стреля по съседката има съзнание - що не го убием него?
твардо нье
да кажим твардо нье на ефатанацията
да са заколат в лецензирана кланица и да са сготват вкусничко с ориз и моркови
за да не стават зьян
По цивилизования свят стопанина носи отговорност. Ако кучето е проверено от етолог и е доказано , че не е агресивно,тогава какво?
Коментирала съм много пъти случая.Не ми се влиза отново в словесен двубой с невежи и бездушни,егоистични и нереални хора. Ще кажа само едно:аз НЕ искам кучетата да бъдат евтаназирани!
Против!
Хи-хи
За щастие твоето мнение няма абсИлютно никакво значение :D
Инджекцийката... и в екарисажа.
Казах!
Оставете кучетата да живеят ,това е Не справедливо ,те не са агресивни вижда се че са с доста хора покрай тях ,не са виновни че са пазачи >>..Те имат право на Живот ,стопаните са виновни ,за тях евтаназия трябва...
| This discussion has been closed. |