Ние сме против евтаназията на Цезар и Клеопатра, осъдени заради безотговорността на стопаните си
Свържете се с автора на петицията
ич ми не е
Ич ми не е за бабичката! Тя не и макйката там да друса мрежата с бастуна. Ебете се всичките!
Re: ич ми не е
Брао човек! На твоето мнение съм! И дъртите не са за жалене некой път, дееба. Евтанизирате прокурора, адвоката, съдията и стопаните! И тия келемета дето коментират тука , знаещите усрьовци
Re: Хи-хи
За щастие твоето мнение също няма НИКАКВО значение!Хайде на такива изроди като теб инжекцийката иииии в екарисажа! КАЗАХ!!!!!!Пълно с идиоти е тук-УЖАААААААС!!!!Големи комплексари са се навъдили,няма оправия тази държава!!!
Re: да се спази закона
#1: прокурора - да се спази закона
Не искам да бъда груба, иначе бих се отнесла невъзпитано като теб! Извинявай много, но какво ще стане като убиете две кучета и утре тези техни "стопани" или други малоумници като тях, които вземат и не се грижат за животните, си купят други животни и те са подложени на "същото гледане" като тези двете кучета. Не животните, а хората трябва да съдите, но то от простотии и простаци в държавата вече не може човек дъх да си поеме.
smurt za stopanite i kuchetata!!!!!!!!!!!
КУЧЕТАТА НЕ ТРЯБВА ДА УМИРАТ,ТЕ СА НЕВИННИ !!
Re: да се спази закона
#1: прокурора - да се спази закона
Значи и всеки един човек, посегнал на животно трябва да бъде осъден на смърт, и то моментално. Но това не става, нали? Колко си глупав..отвращават ме хора като теб. Затова българите сме толкова ограничени и противни същества...
Re: Re: Re: Re: да се спази закона
#93: баш прокурора - Re: Re: Re: да се спази закона
ако е убил съседката .....
| This discussion has been closed. |
Re: добра рецепта
#81: вкусно - добра рецепта
Не пишете такива изродщини тук ,как не ви е срам позор за обществото сте ,,,,,,,,,,какво изобщо търсите тук в петицията изод