В памет на Мишел Коцев !

Нека заедно да извоюваме справедлива присъда за убиеца му.
Скъпи сънародници, не  подминавайте тези редове и не позволявайте с безразличието си да се съюзявате с престъпниците, които се разхождат на свобода. Помислете за близките си ! Утре може да попаднете на тези хладнокръвни "деца" .
Мили хора, мили майки, мили бащи, братя, сестри, съпрузи и съпруги... хора със сърца, днес се обръщаме към всички Вас, защото сме дълбоко потресени от жестокото умишлено убийство на един млад, красив, честен и открит човек .Може ли деца да извършват ХЛАДНОКРЪВНИ УБИЙСТВА!? Може ли законът ни да дава за това между 2 и 8 години наказание? Може ли хората да изпитват страх да излезнат на улицата? Какво се случва с нашата държава...няма ли кой да се намеси?Минахме през убийства на министри(дали повече политици или бизнесмени е неясно),минахме през войни между групировки,безброй други убийства,но едно дете да забие нож,на друго 4 ПЪТИ,вече е прекалено дори и за родните стандарти!Ситуацията вече е такава,че като погледнем нагоре виждаме дъното! На 29.03.2014 се случи нещо немислимо,недостойно,ненормално...да убиеш човек без причина дори...през деня,пред погледа на други хора!Докога невинни хора ще плащат затова?Как ще живеят родителите на починалото момче?Как може да се заплаща прободна рана в сърцето на криминално проявен непълнолетен с наказание задържане под стража между 2 и 8 години?Няма ли държава,няма ли органи,няма ли закони... С това писмо искам да изразя своята позицияв настояшата ситуация...Време да излезнем от хралупите си и да не оставяме безнаказано,поредното убийство,поредното незаконно дело! Нека да спрем тази“БОРБА ЗА ЖИВОТ“.Нека да се поставим на мястото на родителите на починалия МИШЕЛ,можеше това да е Вашето дете,Вашият брат,Вашият приятел.Нека не оставяме безнаказано това дело и да излезнем,за да поискаме реалното наказание за малкият хулиган!Нека да оспорим веднъж завинаги законодателното право в България! Нека и в България да има поне малко справедливост...Дори и най-близките хора на УБИЕЦА с ръка на сърцето не могат да кажат,че 2-3-4 години са справедливо наказание за истиналото тяло на момчето...Какво ще се случи след 2-3-4... години,когато той е на свобода!?Та щом на 17 годишна възраст си изпипан убиец,на 30 може би ще е изпипан „КИЛЪР“ ! Колко ли още потенциални убийци има на свобода ?

Драги управници,политици,висши органи...дано някой от Вас види тези редове и се замисли поне за секунда... Не мислите ли,че трябва да има по строги наказания ? Не мислите ли,че трябва да се обръща по-голямо внимание на потенциалните убийци? Колко други деца са криминално проявени още в 14,15 годишна възраст!? Те ще са може би следващите...Докога ще позволяваме да продължава тази война??? Нека това дело не остава безнаказано !
Адвокат Марковски вече направи опит да подготви почвата за класифициране на деянието като “нещастен случай при самозащита“...
Но ние няма да позволим тази гавра с паметта на Мишел Коцев и с всички позволени средства ще се борим за справедливо възмездие!  За какъв нещастен случай да говорим, когато трима въоръжени нападат спокойно седящ и не желаещ да влиза в конфронтация с тях човек? Нима "дете", което освен това твърди, че е невинен, би оставил гърчещ се от болка и кръвозагуба младеж, когото е привел в това състояние, напускайки светкавично мястото на трагедията и предавайки оръжието на убийството.Поведението на Мирослав и неговите роднини говори за гузна съвест, а това предполага осъзнаване на извършеното деяние към момента на самото му извършване. Призоваваме всеки, който е на мнение, че е повече от недопустимо с предумисъл да отнемеш човешки живот и след това да се разхождаш на свобода, че поредните убийци не бива да се измъкнат безнаказано и да продължат живота си сред нас, сякаш нищо не се е случило, сякаш един млад живот не е прекършен, сякаш на една майка и един баща не е отнето най-скъпото същество, на една съпруга – любимият, на брат, роднини и приятели – един незаменим човек, молим Ви от все сърце: помогнете, като подпишете петицията и нека заедно се преборим за справедливост!



ПОЧИВАЙ В МИР,МИШЕЛ НЕКА ВСИЧКИ ДА ПОИСКАМЕ РЕАЛНОТО НАКАЗАНИЕ ЗА УБИЕЦА