Затвор за Й.Н от Пловдив, който уби куче по жесток начин!

"/КРОСС/ 49-годишен мъж от Пловдив уби куче с нож, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР - Пловдив.
На 8 ноември в 15,17 часа в Шесто Районно управление „Полиция" е бил получен сигнал, че в парк зад ул. „Сокол" в Пловдив мъж е намушкал няколко пъти с нож куче, което е починало. При проведените оперативни действия полицаите заловили заподозреният в деянието - Й.Н. 49 г. Той е задържан в ареста за 24 часа."

Аз обичам животните и имам права! Всеки, който посяга на правата на животните да са щастливи, посяга и на моите права! Затвор за всеки, който призовава или практикува мъчения или убийства на животни! Аз очаквам от органите на реда да защитят моите права и  да потърсят отговорност от онези, които са заплаха за обществото! Аз не искам моето семейство да е в близост до такива хора! За мен те са новата чума за света, който делим и аз не съм съгласна да бъда жертва на тяхната болна психика!

Аз искам тази държава да започне да цени добрите хора, на които се гради нейното бъдеще. Аз настоявам да се вземат незабавни мерки за спиране на избиването на животни в България! Аз имам глас и не се страхувам да го използвам, за да служа на себе си и на онези без глас и да отстоявам идеите си за по-добър живот! Аз отказвам да живея в общество, където насилниците над животни се разхождат на свобода - непосредствено до децата ни, аз искам тези "същества" в затвора!