Подписка от гражданите на град Кърджали за пускане в експлоатация на общински басейн ,, Арпезос" гр. Кърджали

Басейн " Арпезос " гр. Кърджали е бил една от гордостите на града . Там са се провеждали международни състезания по водна топка, както и много поколения кърджалийци са се научили да плуват там и са се наслаждавали на прохладата му през летните горещи дни. Можем да кажем че той е една от емблемите на града и че неговото затваряне носи тъга на кърджалийци и срам за управляващите на  града

Димитър Григоров Григоров    Свържете се с автора на петицията

С подписването си упълномощавам Димитър Григоров Григоров да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.