Оставане на онлайн обучението и провеждане на семестриалните изпити онлайн за УНСС.

Във връзка със заповед №824 от 31.03.2022г. за присъствено провеждане на лекции, упражнения, текущ контрол и семестриални изпити, организираме тази петиция до ректора на УНСС професор Димитър Димитров. Петицията е за оставане на онлайн обучението и провеждането на семестриалните изпити онлайн, поради невъзможността на голяма част от студентите да присъстват по следните причини :

1.    Освобождаване на общежитията и квартирите заради ковид ситуацията и невъзможността да намерят жилище за останалия 1 месец до края на летния семестър .

2.    Започване на работа или стаж в родния си град и невъзможността за използване на отпуск по време на сесията, както и пътуване всяка седмица до гр. София.

Рязката промяна във формата на обучение и провеждането на семестриалните изпити присъствено принуждава студентите да напуснат работните си места и да останат без работа.

Молим заповедта да бъде преразгледана, предвид факта, че почти целия летен семестър е минал в онлайн форма на обучение и никой не е очаквал да се върнем към присъствена форма на обучение.

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Студентите на УНСС да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )