ПРЕМАХВАНЕ НА ВСИЧКИ ВРАЖЕСКИ РУСКИ МОНУМЕНТИ ОТ БЪЛГАРИЯ!!!

75% ОТ ПАМЕТНИЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА РУСКИ, СЪВЕТСКИ ИЛИ НА РУСКИ И СЪВЕТСКИ ШПИОНИ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ.

НАЙ-ГОЛЕМИТЕ МОНУМЕНТАЛНИ ПАМЕТНИЦИ СА ПОСВЕТЕНИ НА ОКУПАТОРСКАТА ЧЕРВЕНА АРМИЯ

- В София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Плевен...!

Тези огромни по размер монументи целят да внушат подчинението на България от Руската империя и СССР. Те целят да смачкат българското национално дсостойнство, карат ни да мислим, че дължим свободата си някому другиму. Това е антибългарска лъжа, внушавана на поколения българи. Забележителна е снимката на огромния монумент "Альоша", посветен на съветската окупация в Пловдив - на върха на хълма. А долу, в подножието му е сгушено паметничето-бюст на най-великия българин Васил Левски, без който нямаше никога да се освободим.   От вчера днешната Руска федерция ни обяви за "вражеска държава". Те винаги са смятали, че сме такива, но добре, че поне сега си го признаха! Нека това да отвори очите на простодушните ни, неинформирани и манипулирани от руската вековна пропаганда сънародници!

Въпросът на Захарий Стоянов – КОЙ стои и днес със страшна сила, но се нуждае и от осъвременяване:

КОЙ нахлуваше по българските земи и завлича десетки хиляди българи в „омразните руски пустини“ (Раковски) при всяка от войните си с Османската империя ?!

КОЙ не признава Българската църква и Българската екзархия и обявява схизма против тях през 1872 г.

КОЙ провали образуването на голяма и сплотена българска държава, провали Цариградската конференция и заложи основите на Берлинския договор?! КОЙ даде Добруджа на Румъния?

КОЙ даде Пиротско и Нишко на Сърбия?

КОЙ остави умишлено Македония, Родопите, Беломорието в Османската империя?!

КОЙ разпокъса България и образува измислената васална държавичка Източна Румелия?

КОЙ си постави временно военно управление, а после назначи за министри руски генерал-губернатори, които веднага сключиха убийствени договори за източване на България?!

КОЙ задължи България да плаща издръжка за „руския окупационен корпус”, както сами си го наричат в чл. 8 на временния Сан Стефански договор и го преписват буквално в чл. 22 на Берлинския договор ?!

КОЙ получаваше тази издръжка, плащана от българския народ до 1902 г. и равна на 24 % от бюджета на държавата ?!

КОЙ организира преврати и метежи, финансирани с парите от „окупационния дълг”?!

КОЙ изпрати убийците на външния ни министър Вълчович и Стефан Стамболовъ?!

КОЙ не призна Съединението !?

КОЙ поиска още 10 милиона златни лева, за да признае едва през 1909 г. Съединението и ни принуди да изплащаме и окупационния дълг на т. нар . Източна Румелия ?!

КОЙ насъска Сърбия да нападне България през 1885 г.?!

КОЙ накара същата да ни нападне в гръб и през 1913 г.,?!

КОЙ ни нападна в Добруджа и на Юг, в Македония през 1916 г.?!

КОЙ организира антибългарското Септемврийско въстание?

КОЙ взриви църквата „Света Неделя” през 1925 г.

КОЙ обяви официално „македонска“ нация и език през 1934 г.?!

КОЙ обяви война и нападна България на 5.09.1944 г.?!

КОЙ окупира България и държа три години над тристахиляден окупационен корпус, чиято издръжка беше по-голяма от бюджета на България?!

КОЙ ни открадна и идзнесе държавния архив, розовото масло и самолетните фабрики през 1944-1945 г.?

КОЙ принуди 300 000 българи от Пиринска Македония насила да се пишат македонци?

КОЙ организира Кървавия Божик на 7 януари 1945 г. и изби над 20 000 българи във Вардарска Македония, защото не се отказаха от своето българско име ?!

КОЙ постави марионетно комунистическо правителство, което угоднически обслужваше окупаторите, докато избиваше цвета на българската нация през годините на терора 1944-1953 г.?!

КОЙ си присвои българския златен резерв след организирания от съветската колониална администрация двоен фалит на българската икономика  - през 1963 и 1973 г.?

КОЙ фалира България отново при фалита на съветския комунизъм през 1989/1990 г.?

КОЙ 7 години по-късно отново фалира България в стремежа си да ни върне съветската система?

КОЙ направи превратите против демокрацията през 2001 г. и през 2014 г.

КОЙ се меси в избора на български правителства и президенти от 2001 г. насам? КОЙ не позволи да обновим българската армия?

КОЙ ни граби чрез монополно високи цени от 2001 г. на Лукойл, Газпром и Россатом?

КОЙ не плаща данъци на българската държава, чрез проста схема да измама? КОЙ не позволи реална диверсификация на газовите доставки?

КОЙ ни заплашва като ни обявява за „вражеска държава“ чрез наглото държане на руската посланичка ,която се държи като генерал-губернатор на България?

ОЩЕ ЛИ НЕ РАЗБИРАМЕ КОЙ Е КОЙ???

Момчил Дойчев, Съпредседател на Атлантически съвет на България    Свържете се с автора на петицията

С подписването си упълномощавам Момчил Дойчев, Съпредседател на Атлантически съвет на България да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.