Замяната на Българската ЖЕНА в изкуството на Майстора е подигравка

Министерство на културата е отделило 10хил.лева народни пари, за да се подиграе с образът на БЪЛГАРСКАТА ЖЕНА, заменяйки го с трансформирани хуманоиди, които нямат нищо общо с женска енергия и женският образ, което не е нито култура,  нито изкуство. 

НИЕ - Българските жени  , тази подигравка няма нито да я толерираме,  нито ще допуснем да се случи. Жената трябва да бъде уважавана,  именно защото е ЖЕНА и тя дава ЖИВОТ.

С настоящата петиция заявяваме 

НЕЗАБАВНО СПИРАНЕ НА ПРОЕКТА за транссексуална фотосесия , чрез който плагиатствате от чуждо творчество , а именно от картините на Владимир Димитров Майстора. 

И тези 10хил.лв да бъдат върнати на министерството.

Министърът на културата да си подаде оставка,  заради този проект и заради изказванета му , че "трансхуманизма щял да бъде водеща политика в министерството на културата".

Нека да припомним,  че българският съд се произнесе по повод на половете и те могат да бъдат само два - мъжки и женски. 

Ако от министерски съвет взимате пари , за да рекламирате извращения пред децата ни, вие същите имате право сами да се облечете като жени и нагримирани да ходите на работа , давайки собствен пример за пред обществото.

Ако управляващите не го направят и решат да го пуснат в Деня на жената 08.03.2022г,

Ние не само ще излезем  във всеки град, но всеки подписал петицията дава съгласието си да участва в колективна жалба и колективен граждански иск срещу министерството и джендърската политика на правителството.

 

 

 

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам БогАрии да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )