Замяната на Българската ЖЕНА в изкуството на Майстора е подигравка

Министерство на културата е отделило 10хил.лева народни пари, за да се подиграе с образът на БЪЛГАРСКАТА ЖЕНА, заменяйки го с трансформирани хуманоиди, които нямат нищо общо с женска енергия и женският образ, което не е нито култура,  нито изкуство. 

НИЕ - Българските жени  , тази подигравка няма нито да я толерираме,  нито ще допуснем да се случи. Жената трябва да бъде уважавана,  именно защото е ЖЕНА и тя дава ЖИВОТ.

С настоящата петиция заявяваме 

НЕЗАБАВНО СПИРАНЕ НА ПРОЕКТА за транссексуална фотосесия , чрез който плагиатствате от чуждо творчество , а именно от картините на Владимир Димитров Майстора. 

И тези 10хил.лв да бъдат върнати на министерството.

Министърът на културата да си подаде оставка,  заради този проект и заради изказванета му , че "трансхуманизма щял да бъде водеща политика в министерството на културата".

Нека да припомним,  че българският съд се произнесе по повод на половете и те могат да бъдат само два - мъжки и женски. 

Ако от министерски съвет взимате пари , за да рекламирате извращения пред децата ни, вие същите имате право сами да се облечете като жени и нагримирани да ходите на работа , давайки собствен пример за пред обществото.

Ако управляващите не го направят и решат да го пуснат в Деня на жената 08.03.2022г,

Ние не само ще излезем  във всеки град, но всеки подписал петицията дава съгласието си да участва в колективна жалба и колективен граждански иск срещу министерството и джендърската политика на правителството.

 

 

 

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам БогАрии да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.







Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...