Отмяна на присъствената сесия в ЛТУ

Поради създалата се пандемична обстановка в страната около Covid-19 преминаването в неприсъствена форма на обучение на нас, студентите от ЛТУ, обхвана почти изцяло учебната 2020/2021 година.
Обстоятелствата определиха да се борим за образованието си дистанционно. На немалка част от нас се наложи да се върнем по родните си градове, да започнем работа и да се справяме със ситуацията отдалеч, доколкото учебната програма позволява.
Задаващата се присъствена сесия би затруднила голяма част от студентите да пътуват по няколко пъти до София и обратно и би отнела голяма част от финансите и времето за подготовката за изпитите. Затова ние, студентите, излизаме със заявление за отмяна на присъствената сесия и завършване на годината неприсъствено.


Студентите от ЛТУ-София    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Студентите от ЛТУ-София да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...