Отмяна на присъствената сесия в ЛТУ

Поради създалата се пандемична обстановка в страната около Covid-19 преминаването в неприсъствена форма на обучение на нас, студентите от ЛТУ, обхвана почти изцяло учебната 2020/2021 година.
Обстоятелствата определиха да се борим за образованието си дистанционно. На немалка част от нас се наложи да се върнем по родните си градове, да започнем работа и да се справяме със ситуацията отдалеч, доколкото учебната програма позволява.
Задаващата се присъствена сесия би затруднила голяма част от студентите да пътуват по няколко пъти до София и обратно и би отнела голяма част от финансите и времето за подготовката за изпитите. Затова ние, студентите, излизаме със заявление за отмяна на присъствената сесия и завършване на годината неприсъствено.

Студентите от ЛТУ-София    Свържете се с автора на петицията

С подписването си упълномощавам Студентите от ЛТУ-София да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.