Наше право е да изберем как да гласуваме!

Наше право е да изберем как да гласуваме. Народното събрание се нарича "народно", защото изпълнява волята на народа. Народните представители не са се допитали до народа, когато взимат решение как да се гласува. На последните парламентарни избори болшинството хора пренебрегнаха машините, въпреки настоятелните покани от наблюдателите.

Моля, народните представители да се съобразят с волята на народа, а не само със своите политически пристрастия и да предоставят хартиената бюлетнина като начин на гласуване, каквато е обичайната практика във всички цивилизовани, развити страни в Европа.

В случай, че не сте сигурни какво точно иска народът, което е очевидно, но поради опитите да се манипулира общественото мнение, настояваме това да се реши чрез референдум.

С подписването си упълномощавам Марта Стк да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.