Против ограничаването на свободния достъп до боянския стадион “Кривуля” и построяването на платена спортна площадка върху него!

Кметът на СО - г-жа Фъндъкова и кметът на Район Витоша г-н Тодор Петков са подписали договор за наем по отношение на боянския стадион с наемател: Сдружение "Спортен клуб Витоша спорт 2015" с ЕИК 176978920, сдружение с нестопанска цел, което се представлява от г-н Даниел Боримиров Борисов.

Действията на общинските власти облагодетелстват части корпоративни интереси, основно в ползва на лица с противоречива обществена репутация, като се ощетява пряко общинския бюджет. От гражданите се отнема едно от последните незастроени зелени пространства и то при положение, че само на около 500м от стадиона се намира футболната база на БФС, построена в периметъра на Резиденция Бояна, която на практика има дублиращи функции. 

Нека не позволяваме да се ограничава свободния достъп до стадиона и запазим една от последните зелени площи в района!

Всички събрани подписи в защита на стадиона ще бъдат приложени към жалба-сигнал, адресиран към кмета на СО, председател на СОС, кмета на район Витоша, гл. архитект на район Витоша, ОУ на София, Н-к на РДНСК и председател на Сметна палата. Жалбата се подготвя от екип експерти, представители на обществото.

Благодарим на всички, които няма да останат безучастни и ще ни подкрепят!

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Лия Лазарова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.







Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...