Законосъобразност и морална справедливост за едно българско училище

Приятели, подкрепете епичната ни борба срещу Директора на СУ ”Христо Смирненски” с. Оброчище, община Балчик, г- жа Росица Тодорова Койнова, допуснала финансов колапс в бюджета на училището с множество административни и финансови нарушения, установени с проверки от РУО, ИТ, община Балчик, МОН, спечелени дела срещу неправомерни действия към учители . След дълги болнични има вероятност  тя да  се върне в училището, чийто бюджетен дефицит възлиза на над 128 хиляди лева. Ние , родители на ученици, обучавани в СУ”Христо Смирненски” , общественост , която с тревога наблюдава случващото се, както и служители на училището, не желаем то да се ръководи от  един ликвидатор на образованието. Подкрепете ни в усилията за недопускането й като Директор !

Галя Димитрова Иванова    Свържете се с автора на петицията

Чрез подписа ми упълномощавам Галя Димитрова Иванова да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.