ЗА НЕЗАВИСИМ ЛЕВ, РАБОТЕЩ ЗА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА

Quoted post

Божидар

#16 Ама вие сериозно ли?

2013-08-11 15:15

Теоретично да - валутния борд е за махане, ако човек иска да бъде независима държава. НО само и единствено ако ИМА ДОВЕРИЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ СИ!

Единствено ако смята че те ЩЕ РАБОТЯТ ЗА НЕГОВОТО БЛАГО И ДОБРО, и валутния борд ги спира.


И сега се замислете - нашите драги 240 дипутата отговарят ли на това условие? Или май не... Махането на валутния борд при това антибългарско управление ще означава единствено ново пускане на печатницата за пари като при Виденов, и нова хипер инфлация, изяждаща всичките ни спестявания.


За махането на борда може да помислим когато долните ни партии докажат че вече мислят повече за България отколкото за собствения си джоб... за съжаление това не се вижда в близкото бъдеще как ще се случи!

Отговори

Райчо Марков
Авторът на тази петиция

#18 Re: Ама вие сериозно ли?

2013-08-11 15:58:24

#16: Божидар - Ама вие сериозно ли?

Божидар, напълно споделям мението Ви!

Всички настоящи български партии доказаха за последните 23 години, че в действителност са анти-български и в програмата на НИТО ЕДНА от тях не фигурира искането за премахването на борда в България. Аз не разчитам на тези партии - те са политически трупове, още повече, че сега, след като ножът опря до кокал, гражданското ни съзнание е будно и ние протестираме ежедневно на улиците срещу ВСЯКО правителство, което ни третира като чужди и ненужни хора.

Валутният борд ще бъде премахнат само след като има нужната политическа подкрепа на българските избиратели и това ще стане само от партия, която разбира устройството на съвременната парична система, нещо което всичките ни правителства от 1990 до сега не разбираха или не искаха да разберат. Тази партия все още не съществува, но има ли нужната обществена подкрепа, създаването и е само формалност.

 

Петър Петров

#72 Re: Ама вие сериозно ли?

2013-08-20 15:14:36

#16: Божидар - Ама вие сериозно ли?

Напълно си прав Божидаре! Това е истината! Борда ни смазва, бавно но сигурно, но от друга страна на кой да се доверим за това което казва г-н Марков. Тези алчни политици , дето са сега на власт, ще ни ограбят за отрицателно време. Първо тях трябва да сменим, а после борда.