В защита на отец Василий Зографски и на зографското книжовно дело

В защита на отец Василий Зографски и на зографското книжовно дело / Съобщения / Опровержение на неверни твърдения относно подписката / Коментари


Гост

#1

2014-01-30 19:23

ДЯДО АМВРОСИЙ ИЗОБЩО НЕ Е ПОДПИСВАЛ ТАЗИ ПОДПИСКА! ОТЕЦ ВАСИЛИЙ, СПРИ ДА ПИШЕШ ТАКИВА НЕЩА ОТ НЕГОВО ИМЕ! ПРЕСТАНИ ДА ЛЪЖЕШ! НЯМАШ ЛИ СТРАХ БОЖИЙ!

Александър Попов

#2 Re:

2014-01-30 21:47

#1: -

В www.sveta-nedelia.org са описани нещата които Ви вълнуват. Не е етично да се сипят обвинения анонимно.


Гост

#3 Re: Re:

2014-01-31 19:28

#2: Александър Попов - Re:

НЕ Е ЕТИЧНО ДА СЕ ПРАВИ ПОДПИСКА ОТ ИМЕТО НА ЧОВЕК, КОЙТО НЕ Е СЪГЛАСЕН С ТОВА! ИМА БОГ И ТОВА, КОЕТО ПРАВИТЕ, НЯМА ДА ОСТАНЕ ТАКА!


Гост

#4

2014-02-01 07:41

Инициатори за оклеветяването но о.Василий са "подлогите" на Иван Желев от сайта Двери.бг. ! Именно те са върли противници на издателската дейност на Зографския монастир.Лицето А.Николов и компания от отдавна (2006г.)се стремят да очернят успешната издателска дейност на о.Василий респ.Зографския монастир.Иван Желев с ченгежийските си номера и като върл икуменист е "вдъхновител" на този фарс.Да,има много преводни и редакторски грешки в издаваните книги,но това не ги прави неправославни ! В основата е завистта и високомерието на Двери.бг ,които са флагмана и мегафона на и к у м е н и ч е с к а т а ерес в България.

Гост

#5

2014-03-10 20:42

Няма какво да се пише за сайта "Двери бг". Там в този сайт няма любов, но само хули, корист и завист. Този сайт няма благословението на Българската Православна Църква и в него работят врагове на светото Православие. Това аз сам със собствения си рзум съм разумял. Нека който и да е ме послуша и ми признае какво чувства в душата си когато разглежда статийте в този сайт, ако чувства топлина и пълнота, то добре , бъркам, но не, никаква топлина и благодат не излиза от там.