Петиция към главния прокурор Борис Велчев

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Петиция към главния прокурор Борис Велчев


Гост

#276 Re: Re: Идиоти, кръгли идиоти

2011-05-22 13:24

#262: - Re: яуеш

Да, най-демократично ти разрешаваме да да презираш чуждите мекерета. Можеш да започнеш с водача си, защото именно нему Доган е платил, за този фарс. С разклатени позиции и отлив на поддръжници, Доган се нуждаеше от този акт на безумие, за да консолидира силите си. И вие го направихте, стадо импотентни глупаци, направихте го. Закрепихте Доган за още десет години, кретени такива. Хайде, разбирам - на водача ви са му бутнали няколко турски лири, за да покрещи пред джамията, но на вас дадоха ли?


Гост

#277

2011-05-22 13:25

Най-накрая трябва да покажем, че не сме просто българи, а граждани на света, където всеки може да упражни правото си на избор на религия. Волен Сидеров нееднократно потъпква правата на хората и приканва към ксенофобия и антисемитизъм. Трябва да бъде съден за това!
Jack

#278

2011-05-22 13:25

#275: 7777 - Re:

To4no taka Ataka edninstvena za6titava interesite na Balariq..


Гост

#279 Re: Re:

2011-05-22 13:25

#275: 7777 - Re:

Един разумен коментар


Гост

#280

2011-05-22 13:27

Подкрепям искането. Психично неуравновесени хора нямат място в българския парламент!

Гост

#281 Re:

2011-05-22 13:28

#264: хгртхърйъ -

Понеже реши да споменеш името на Апостола, аз пък реших да го цитирам:

‎"За тези, които насаждат омраза между хората живеещи в нашето мило Отечество, било на етническа или верска основа, с цел докато се избивате по-между си, те да трупат богатства, наказанието е Смърт, Смърт и пак Смърт."

Щом не ти харесва да живееш в България, напусни веднага! Макар че не зная къде може да отидеш...И на мен не ми харесват високоговорителите, новините на турски, но да се разпалва етнически конфликт не е решението, а и честно казано, всичко друго ни е наред, дай да се разправим с тях...И нека ти кажа нещо друго...Турция не е антибългарска държава, не ми се вярва на тях особено много да им пука за нас. Докато в Косово и бивша Югославия се избиваха, докато турците се избиват с кюрдите, България винаги е била символ на толерантността на Балканския полуостров. Няколко малоумни лумпена, водени от Луд с мания за величие няма да променят това. Каквото и да става с нашия народ, той трябва да пази доброто в сърцето си!

хкгкхгйхгй

#282 Re: Re: Импотентността не се лекува с побоища, синко

2011-05-22 13:28

#272: - Re: Импотентността не се лекува с побоища, синко

Идиот си ти, жалък недоклатен педал. Като дойдат турците след 20 години да те пречукат ще запееш друга песен, ама ще бъде късно.

Щото сценарият е ясен  - използвайки маската на толерастията, безграничната глупост на такива шимпанзета като теб, слабостта на държавата и демографската катастрофа, турските престъпни елементи начело с ДПС искат религиозна свобода (е, спечелиха я), целят обезлюдяване и циганизиране/турцизиране на цели области (постигат го - времето работи за тях), после обявяване на България за многонационална държава и накрая завземане на властта под заплахата от етнически сблъсъци - силово или чрез избори за ДПС е все тая.

И накрая нали се сещаш - турските армии влизат в София и България става част от миналото. Тогава нека ЕС те спасява от ятагана, колкото Запада спаси Източна Европа от турската агресия преди 700 години. Те оставиха Византия - една хилядолетна империя, наследник на Римската империя, и държава с култура, история и огромно влияние да загине, че нас ли няма да оставят!

Разбра ли ме сега, малоумен тъпако!

И не съм атакист.

Колкото до грамотността ми - имам повече от едно висше образование, селтако, а ти върви и си завърши килийното училище и после драскай на компютъра, щото съм сигурен, че някой друг пише, а ти диктуваш на жалкия си селски акцент. Добре, че поне някой те разбира.


Гост

#283 Re: Re: Re: Импотентността не се лекува с побоища, синко

2011-05-22 13:29

#282: хкгкхгйхгй - Re: Re: Импотентността не се лекува с побоища, синко

Не ти личи Висшето образование, всяка втора дума ти е обида... И няма как някой да те вземе насериозно по този начин. Агресията не е начинът!

Николай

#284 Re: Re: яуеш

2011-05-22 13:30

#262: - Re: яуеш

Аз пък мисля, че такива като теб са платени провокатори на руските служби, които се опитват да разпалят етническа омраза в България!

bogeo

#285

2011-05-22 13:35

Трябва да се спрат безобразията на Сидеров и на тези, които стоят зад него!

Гост

#286 Re:

2011-05-22 13:36

#264: хгртхърйъ -

ДПС и Атака са все едно и също нещо. Но ти, като българин, си избра това правителство, което води тая политика. А епитетите ти , знаеш ли какво значи думата "епитет" , но както и да е, та епитетите ти са доказателство за много ниска култура, омразата ти е толкова голяма, че ти засенчва разума, ако имаш такъв въобще, Аллах е за тебе свиня, интересно къде беще ти през комунистическо време, когато и нашият Бог се отричаше и се смяташе за несъществуващ от същите българи, които днес целуват иконите и се хвалят, че са големи християни, така че на тая теме, никой няма да дава уроци на другия, но това е доста високо за тебе.


Гост

#287

2011-05-22 13:38

Русия винаги е имала интерес да насажда страх и омраза между българи и турци на принципа "разделяй и владей". Така беше по царско време, така беше по съветско, когато на поколения българи им промиваха мозъците в комунистгическата казарма, че империализЪма ще ни нападне чрез Турция, така е и днес.

Гост

#288

2011-05-22 13:43

Да покажем, че сме българи, борещи се за европейски статут!
хкгкхгйхгй

#289

2011-05-22 13:44

На обидата отговарям с обида. Пък и такива са времената в нашата държава - ако не се налагаш със сила, просто ще бъдеш избутан не в ъгъла, а под него. Възпитанието, образованието и културата не се ценят днес в БГ.

Но, добре, тук няма да употребявам такива думи. Просто в началото бях много ядосан на всички тези, които подкрепят мюсюлманите и плюят Сидеров.

Наистина, етнически конфликт не трябва да се допуска. Държавата е МНОГО СЛАБА в момента и ако има сблъсъци или въоръжени конфликти, трудно ще спечелим. Но това не означава, че законът трябва да защитава исляма и малцинствата за сметка на ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, вкл. и вас. Защото днес практиката е такава - те имат ПРАВА И СВОБОДИ, но никакви задължения (особено циганите). И искат още и още права и свободи, пак за НАША СМЕТКА.

Трябва да се намерят смели хора, които да приложат закона с цялата му строгост към всички малцинствени елементи, които са си въобразили, че могат да правят безнаказано каквото си искат, нарушавайки НАШИТЕ ПРАВА. Това включва и забрана за ДПС. Според мен, ако тази партия я нямаше, нямаше да имаме такива проблеми и българските турци щяха да гласуват за български партии и да се чувстват български граждани, а не да се превръщат в сегрегирано общество, което губи чувството си за принадлежност към държавата. Но си мисля, че ако ДПС бъде забранена, тези хора ще се върнат към тероризма и убийствата от 80-те години на 20 век, което само ще покаже същността им, намеренията им за превземане на държавата отвътре и антибългарските им намерения, които са добре замаскирани в момента.

За мен, в основата на случилото се пред джамията стоят мюсюлманите. Нека си се молят, но вътре. И нека си слушат ходжата, но вътре. Никой не иска да им слуша религията. Поне не и аз.

Нямам време да пиша повече. Желая ви успешна дискусия.

Гост

#290

2011-05-22 13:44

Подкрепям инициативата.

Гост

#291 Re: Re: Re: Импотентността не се лекува с побоища, синко

2011-05-22 13:47

#282: хкгкхгйхгй - Re: Re: Импотентността не се лекува с побоища, синко

Омразата ти прелива, просто си за съжаление, на това отгоре и с висше образование , а не знаеш да пишеш, как ли си го получил? А що се касае до спечелената религиозна свобода, обърни се към законно  избраното от народа българско правителство, но ти ходи ли въобще на избор или си от двете трети от населението, които си стоеше  на топло в къщи, когато можеше  да си даде  гласа за човек, които щеше да защитава българските интереси? А да споменаваш героите, ти смяташ ли се, че си един от тях? Като те чета, аз се много съмнявам. С висше или без висше образование, от тебе се лее само омраза ! Но ако си чел малко като вишист, би трябвало да знаеш, че тая омраза важи първо за тебе самия, вероятно ти се мразиш толкова много, просто си за съжеление. И далеч от всяко християнско чувство. Ако имаше Бог в себе си, нямаше да мразиш по тоя начин. И остави Аллаха на мира, той нищо не ти е сторил.


Гост

#292

2011-05-22 13:48

Спрете този лъжеполитик, интригант, нагъл, брутален агресор. Въпреки, че много българи се дразнят от високите звуци от джамията, това не е начинът, по който народните представители да решават въпросите.
хкгкхгйхгй

#293

2011-05-22 13:49

До другия участник по-горе:

Едно е ние християните да отричаме Христос било със сила или не. Същото е и мюсюлманите да отричат Аллах - ами това си е тяхна работа и не ме интересува.

Съвсем друго е, когато те се опитват да ми налагат тяхната религия, звуково или по друг начин, без аз да я искам. Както ние негодуваме срещу тях, така и те ще предприемат мерки, ако ние налагаме християнството там. И повярвай ми - няма да спрат само с писане по форумите, хвърляне на камъни или горене на килимчета...

Аз не подкрепям лицемерието на комунистите, които днес се пишат първи християни. Пример - президентът Гоце.

Гост

#294

2011-05-22 13:49

Волене, Волене ум ти е до колене...
хкгкхгйхгй

#295

2011-05-22 13:50

291, като не знам да пиша би ли ме светнал как да го направя? Хайде редактирай ми мнението, аз ще се върна довечера да видя как трябва да пиша. Благодаря!
хкгкхгйхгй

#296

2011-05-22 13:53

Между другото, вече ми стана ясно, кой не може да пише. Това е господинът с номер 291, защото думата "вишист", всъщност се пише "висшист". Явно не са те научили на това, 291, докато си вземал твоето "ВИШЕ" образование. Или може би нямаш такова.

Гост

#297 Re:

2011-05-22 13:54

#289: хкгкхгйхгй -

А агресията, която показват хора като теб, само обединява електората на Доган-чо. Нека ти кажа нещо, след онези прословути кадри, в които Доган казваше, цитирам: "Властта е в мене.", майка ми, която не беше гласувала от 17 години, отиде, заедно с баща ми и гласуваха. И сещаш ли се какво стана? Още хиляди хора направиха същото, в резултат на което Доган сега не е в правителството. Дори загуби депутатско място в Кърджали, можеш ли да си представиш. Появи се обаче Воленчо, започна да  вика, да заплашва, да се прави на палячо. И какво според теб ще стане след всичките шамари, които получава мюсюлманската общност от него? Теб като те шамаросат, какво правиш? Волен отново превърна Доган - една вече бита карта в човек с власт, бетонира го с години напред...Нямаше да има хора като теб да искат ДПС да се забрани, защото ДПС щеше да е незначителна...Ето за това ме е яд на такива като теб! Едно единствено е решението, хората да гласуват. Дали според теб при избирателна активност от 70-80-90%, Доган пак ще вземе толкова гласове? Според мен трудно щеше да добута до 4-5%, колкото и пари да раздава на циганите да гласуват. Така че, господин висшист, не робувай на емоцията, послушай здравия разум.

хкгкхгйхгй

#298

2011-05-22 13:54

Циркът с 291 продължава - пише се "съжаление", а не "съжЕление". Айде да изкараш още едно ВИШЕ.

Гост

#299 Re:

2011-05-22 13:54

#289: хкгкхгйхгй -

Радвам се за тебе, че все пак разсъждаваш. Но не забелязваш противоречието , в което изпадаш. "Законът не трябва да защитава исляма" пишеш ти. Законът, това е българската държава, а не турци и цигани. Законът е правителството. А това правителство ти си го избрал или не. Това е формалната страна на въпроса. Но има и съдържателна страна. Защо тия  ,които вярват в когото и да щат, да нямат същите права? Ако не нарушават твоите? Ударението пада върху "ако" . Но затова трябва българска разумна и всеотдайна политика на смели и честни хора, а ако бългрските упраляващи не са такива, какво са ти виновни турци или цигани?  Но все пак се радвам, че си мислящ човек, с висше или без висше образование.

бързия разград

#300

2011-05-22 13:55

този лумпен сидеров е за един кол в задника