ЙОГА ПРОПАГАНДАТА НЯМА МЯСТО В БЪЛГАРСКОТО УЧИЛИЩЕ

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията ЙОГА ПРОПАГАНДАТА НЯМА МЯСТО В БЪЛГАРСКОТО УЧИЛИЩЕ


Гост

#151

2015-08-22 14:37

Защото окултното пагубно учение йога е крайно опасно за човека!!!

Гост

#152

2015-08-24 18:54

Защото не одобрявам у детето ми да се насажда окултно обучение.Вместо йога има доста полезни и важни неща,които децата имат нужда да научат.Йога да практикува който иска в извън учебно и извън работно време,а не да бъде задължавано детето ми да го изучава в държавното училище.

Гост

#153

2015-08-30 12:20

Подписах тази петиция защото съм Православен християнин.Защото светоотческата ни Православна вяра дава здравия дух и спасява нашите души.Тя е съхранила българският ни род и родина и смо чрез нея можем да имаме живот вечен в Царството . Желая децата ми да изучават православно вероучение а не лъжи и индоистки окултизъм вдъхновен от лукавия каквото е йогата.

Гост

#156 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-23 05:08

#148: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Уважаеми, вие не различавате фашизъм от нацизъм.Понятийният ви апарат е беден,малко сте чели и малко знаете.Понятието "биомаса" е въведено ,под формата на "варна санкара"(ненужен,бракуван елемент) от мъдреца Вьяса,15000години преди  Христос(Ииша Кришнос).Отворете Бхагават Гита и го прочетете.После намерете Вьяса и го осъдете.Схващате ли нелепостта?Внучката ми се опита да чете библията,не можа и ме запита: Какво отношение към българите имат всичките тези приключения на евреите в Африка? Какво да и отговоря?

Ще пусна петиция срещу вероучението...


Гост

#157 Re:

2015-11-06 19:50

#2: -  

Определящите йога като източно окултно учение, което не трябва да се изучава и не трябва да има последователи сред младите хора е присъщо само на невежите. Сред практикуващите тази дисцилина за самоусъвършенстване има не само будисти, хиндуисти, но и мнооого християни. Това е наука за достигане на физическо и духовно равновесие и по-добро разбиране на света, в който живеем, нещо  от което хората имат необходимост. Това как ще използвате възможностите, които придобивате от заниманията си със системата зависи единствено от вас самите. Не я винете, ако тя ви е станала достояние чрез манипулативни и недоучени учители, които са ви нанесли щети или сте си навредили, опитвайки се да я приложите към себе си по насилнически начин. Тогва резултатите са ясни. НО ЙОГА е велика система, развивана хилядолетия и до необходимостта от практикуването й всеки трябва да стигне сам за себе си. Както казват християните почукайте и ще ви бъде отворено и когато ученикът е готов се появява и учителят. МОе лично мнение е, че в училищата не трябва да се извършва пропаганда и не защото системата е недостойна, а защото ще се появят всякакви "учители" самозванци, които ще навредят както на учениците, така и на самото учение, а нито то нито те заслужават това.


Гост

#158 Re:

2015-11-06 20:03

#1: -  

 ттат


Гост

#159

2015-11-18 17:48

ЙОГА НЯМА МЯСТО В БЪЛГАРСКОТО УЧИЛИЩЕ

Гост

#160

2015-12-06 23:33

Много жалко е колко много хора не разбират, че ВСЯКА религия е изпълнена с хубави неща. Лошото е, когато институции като църква, царе или политици се възползват от нея, за да противопоставят хората помежду си и да печелят на техен гръб. Жалко е, че не разбирате евтината манипулация на министъра. Невежеството също е грях! И един въпрос - обичате ли ближните си? Или просто забравихте, че всички сме хора и сме равни помежду си. Помислете колко добри християни сте - колко божии заповеди сте нарушили (повечето хора ги престъпват ВСЕКИ ден)? Сега ако искате си простете и простете на ближните си, но с цяло сърце. И най-важното - помислете занапред какъв избор правите всеки път.


Гост

#161

2016-02-02 09:29

Защото имам още надежда.