Възстановяване на директорът на ИАРА г-н Емин Гуне

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Възстановяване на директорът на ИАРА г-н Емин Гуне


Гост

#1

2014-11-11 12:14

Това е може би най-съвестния Директор на ИАРА,който показа как да се справяме с бракониерите

Гост

#2

2014-11-11 12:31

Трябва да се защитават хората , които работят.

Гост

#3

2014-11-11 14:53

Дано доброто възтържествува!

Гост

#4

2014-11-11 19:12

Възмездието е не неизбежно .Всички мръсни копелета, един ден,ще плащат данък на това, което са сторили.Ако им се размине,то техните деца,ще са длъжници.

Силикона

#5

2014-11-11 19:20

Срамна работа,не може така да продължава! Човека,въпреки,че е от ДПС правеше всичко по силите си  заедно със своя екип !


Гост

#6

2014-11-11 21:42

25 години се борим за демокрация и все не можем да я извоюваме.Бием се в гърдите,че търсим кадърни,честни,почтени българи-а ги разделяме на-този е от нашите а този не е от нашите-значи въпреки, че е кадърен,честен,почтен,трудолюбив и милее за всичко родно и свято-както са нашите реки ,язовири,гори и всичко живо обитаващо в тях-то щом не е от управляващата партия или името му е по различно от българско-то той трябва веднага да се смени и да се сложи по удобен за управляващата партия и за бракониерите.
Господа ,всички сме българи,без значение от вяра и име-тука сме се родили ,тука и ще умрем-Нека живеем заедно ,нека кадърните и честни ,почтени хора да се грижат за нас и нашата природа.Нима не искате някой ден да остареете и да заведете внучето си на язовира или реката и да го научите да лови риба с въдица.Да му грейнат очичките ,че е прекарал днес един прекрасен ден с дядо си и е научил толкова тайни за различните видове риба,техният начин на живот и хранене.А когато се толерират бракониерите,за които утре не съществува-важното е днес каквото могат да убият и откраднат-то тогава какво ли ще остане за бъдещите поколения.
Да продължавам ли да пиша-има ли смисъл....
Просто е-ако имате деца и или внучета погледнете ги в очите и се замислете....
Не посягайте на хора-Човеци ,които са почтени и честни-и без това останаха малко в тази държава.

Гост

#7

2014-11-11 21:46

Щом мои приятели казват че този човек трябва да се върне на поста си Аз заставам зад тях с две ръце.

Гост

#8

2014-11-12 06:52

ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИМ.
ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ЧОВЕК, КОЙТО СИ НАПЪНА МОЗЪКА, ЗА ДА ИЗМИСЛИ КАК ДА СЕ ОПАЗЯТ ЯЗОВИРИТЕ И РЕКИТЕ В ОБЛАСТ ПЛОВДИВ И НАПРАВИ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА ЕЖЕДНЕВНО ОПАЗВАНЕТО НА ЯЗОВИР ПЯСЪЧНИК ЗА СПАСЕНИЕ ОТ НАШЕСТВЕНИЦИТЕ - БРАКОНИЕРИ.

Не разбирам защо трябва да се уволнява някой, без да се види какви успехи има зад гърба си, някой, който си върши прекрасно работата. Защо не се прави проучване за качеството и ефективността на работата, която е свършил.

Аз не обичам политиката, не я разбирам, никога не съм се застъпвала за някой, но пози път заставам не зад възгледите или зад "партията", а зад човека, защото повече от година виждам резултатите от неговата работа.

рибар

#9

2014-11-12 11:52

Колеги, осъзнайте се.Вие в кой град живеете?Не е нужно да се прави проветрение на устата.незнам колко познавате г-н Гуне, но аз познавам и него и работата му.С кого ние риболовците бяхме по проверките - с инспекторите от отдел "РК" Пловдив.Колко пъти началник отдел присъстваше по проверките - един единствен път.Колко си седеше на работното место - 3 часа на ден.Неговата служебна характеристика не съдържа само това да малтретираш инспекторите нощем на водоем проверка, през деня нормален работен ден.Защо той не е спазвал този принцип.Неговата работа е и административна.Като например да си пише наказателните постановления - а не инспекторите да ги пишат.Как повече от година сте виждали резултатите на работата му след като е назначен от декември/2013 а още сме ноември.Колеги не се оставяйте да ви водят за носа, отворете си очите.Тука не става въпрос за политика а за нашите водоеми,които се пазят не от г-н Гуне а от инспекторите.помислете върху това което пиша.

Валентин Данаилов

#10 Re:

2014-11-12 12:47

#9: рибар -  

 Колега , бихте ли се представили... Ние , който работим с него и инспекторите за 10 м не сме забелязали проблеми с това някой от инспекторите на сила да е идвал на нощните проверки, или пък да не е бил компенсиран за това ,че е работил през ноща. Нямаме инфо как си е вършил административната работа и колко е стоял на работното си място и това не ни касае стига да се правят планираните проверки за седмицата, но е станно от къде ВИЕ имате тази информация , която ни на вежда на мислъта ,че сте вътрешен за ИАРА човек. Ако сте имали някакъв личен конфлик с г-н Гуне е било хубаво да го коментирате лично с него.. За нас най-важни са резултатите , а те са безпорни откъм мрежи , актове и СВЪРШЕНА РАБОТА на язовирите и реките , а не в канцелариите където рибата няма как да се опази... Както казват хората - лозето не иска молитва ,а МОТИКА!!

СЛЕДЯЩ СЛУЧВАЩОТО СЕ

#11 Re:

2014-11-12 12:58

#9: рибар -  

 Аз искам да попитам,след като Гуне е свален от поста,дали са правени проверки по ВОДА и СУША?Искам да попитам "рибар" дали възнамеряват да вземат по крути мерки по яз.Пясъчник,яз.Домлян и други приходящи водоеми в регион Пловдив или отново ще позираме по пазари пред камерите на медиите???Още нещо искам да попитам "рибар",Вие,който и да сте,имате ли вътрешен контрол на работата Ви и кой го извършва???Превозните ви средства и наличния персонал от инспектори подготвени ли са за проверки,няколко пъти в седмицата,тъй като ще се наложи - Никулден наближава.

 

Светлин Петков

#12 Re:

2014-11-13 12:55

#9: рибар -  

 От думите ви излиза,че сте риболовец,присъствал на общите ни проверки с ИАРА-Пловдив.Понеже аз съм а и познавам всички били с нас ви заявявам,че лъжете.Защо го правите не ми се гадае а и не ми пука.

Апропо - малките букви В са умишлено такива а не правописни грешки.Не ме вълнува съдбата на г-н Гюне но подписах петицията защото по негово време ИМАШЕ резултати.

Видю Видев

#13

2014-11-13 20:31

Това, което се случи на Пясъчник през последната година е пример ЗА ВСЕ, за това как работят съвместно гражданско общество и една държавна институция.

И.., какво като г-н Гуне бил назначен от "неприятелска" на сегашните управляващи партия? Защото, когато говорят цифрите и резултатите, тогава и "боговете мълчат"..

Докато не се спре с уволнението на работещи държавни служители по политически причини, нищо в тази държава няма да се промени.


Гост

#14

2014-11-14 13:19

QKI GLOBI...ZATVOR I KONFISKACIQ...I PO BARZI4KO DA STAVA TOVA

Гост

#15

2014-11-14 22:21

Подкрепяме риболовците от пловдивско.и заставаме зад хората които си изпълняват съвестно задълженията.А за това че е сменен от поста,нормално за БГ,щом е кадърен трябва да не е на пост,там трябват некадърен заплатаджия,преобул се Илия пак в тия,тежко му и горко на този народец

 


Гост

#16

2014-11-15 06:55

Който работи за доброто на хората-трябва да продължава,
в същия дух работата си.

Гост

#17

2014-12-01 18:05

Тази група е велика. Нека да продължи да го прави.Нека и човека, който помага да продължи - той го заслужава.