В подкрепа на поведението и действията на Милко Милков

Коментари

#10

Подписвам,защото съм сигурна,че нарушенията на този ученик не са едно и две.Реално със съществуващия правилник в училище не може да се въздейства ефективно върху ученици нарушаващи реда в часа.А как се защитават правата на останалите ученици, които искат да учат?! Добре е направил! По спомени, мисля че бащата на Вазов, завеждайки го в училище, казва : "Даскале, учи го, бий го, но човек го направи" ....

(Димитровград, 2018-05-24)

#12

Подкрепям инициативата.

(Димитровград, 2018-05-24)

#14

Страната трябва да защитава учителите. В еднин спор винаги има две страни.

(Димитровград, 2018-05-24)

#17

Защото учениците освен права има и задължения.

(Меричлери, 2018-05-24)

#18

Пред Учител шапки долу,ръце за поздрав горе!Достоен учител!Да му е честит 24 май!

(Димитровград, 2018-05-24)

#19

Защото, учениците освен права имат и задължения.

(Димитровград, 2018-05-24)

#20

Познавам Г-н. Милков. Като учител и директор и съм сигурен, че малкия лигльо си го е заслужил.

(Варна, 2018-05-24)

#21

Подкрепям г - н Милков!

(Димитровград, 2018-05-24)

#27

От много години познавам този учител.Прекрасен човек и педагог

(Бовалино , 2018-05-24)

#31

Крайно време е за промяна, учениците се държат като говеда и все учителите са виновни. Ако се продължава с същия дух нищо добро не очаква България. Трябва да се повиши възпитанието в семейната среда и родителите да се вземат в ръце, не може все някой друг да им е виновен.

(Казанлък, 2018-05-24)

#32

Държавата даде толкова права на този електорат,без да им наложи никакви задължения.Основната им цел е да получат пари по всякакъв начин и по какъвто и да е повод !

(Димитровград, 2018-05-24)

#33

За да се стигне до този момент е имало много предишни нервни ситуации и обяснения,които не са довели до желан резултат.В Българските училища е крайно време да се въведе ред за всички и да се учи и работи в нормална среда!

(Димитровград, 2018-05-24)

#39

Работила съм с деца и такива от уязвими групи. От опит знам , колкото трудно се работи с такива деца , толкова лесно се подават на манипулации от "доброжелатели".
Едва ли има друг , който по-добре от мен , да оцени положението на г-н Милков /когото не познавам лично/. Наясно съм с подобни схеми.

(Димитровград, 2018-05-24)

#41

Подписвам ,защото го познавам като човек и смятам че е действал правилно.Не случайно е учител толкова години и е стигнал до поста директор!

(Димитровград, 2018-05-24)

#43

Хайде и аз да напиша нещо по темата, че много глупави преразкази с елементи на съчинение се тиражираха в медиите.
Всеки, който познава г-н Милко Милков, ще потвърди, че освен прекрасен, достоен и силно уравновесен човек е и доказал се с годините педагог, директор на училище и учител! Преподавал ми е когато бях ученик. В същото време беше и директор на СОУ "Св. Климент Охридски" в Димитровград. Училище, което вече не съществува. Не съм склонен да вярвам, а съм сигурен, че детето е предизвикало шамарите с поведението си.
В днешно време, повечето родители си въобразяват, че учителите са длъжни освен знания да преподават и домашно възпитание на децата в училище. Всеки разумен човек разбира, че това - няма как да се случи. Няма как училището, улицата, институцията (освен ако не е трудово-възпитателна) да направи от едно дете - човек с магическа пръчка, ако родителят не положи нужните усилия за възпитанието му. Училището, читалището, културния център, детския център са места, чиято цел е да те научат на нещо. Базовото възпитание (как да не се държим като диви животни в пещера) се "дава" вкъщи, през първите 7 години от развитието на индивида.
Отделно, познавам доста учители, които са като изцедени лимони, след ден прекаран на работа, защото се оказва, че отиват в училище не за да преподават знания, а за да бъдат подигравани, обиждани, заплашвани и т.н. ... На някои места, дори, бити...
А сега унижението: "Учител удари дете в час по математика", под формата на заглавие в медиите, е нещо като супер-джакпот за т.нар. "медии" - мършояди, жадни за малко Facebook активност... "Произведохме новина", един вид... Лайковете във Facebook започват да валят и всички споделят и коментират, като че ли се е случило нещо кой знае какво..
Истината е, че в училищата от много време насам няма ник'ъв ред и контрол. На голяма част от децата им липсва елементарно семейно възпитание. Отделно, няма някакви законови рамки, които по някакъв начин да защитават учителите от просташкото поведение и агресията на учениците. 99.9% родителите ги боли гъза, повтаряйки мантрата "Вие, учителите, сте длъжни"... Отсъствия и забележки не се пишат, за да не се закриват училища. Дилърите на наркотици чакат пред портите на училищата и за капак, нещо като черешка на понабъбналата торта - изкачат няк'ви статии в медиите, по повод шамар зад врата...
Вярвам, че ако човек отвори сериозно очите си ще забележи причината, поради която има недостиг на учители в България. Как един учител, уважаващ професията си ще има желанието да работи в България, при подобни условия и след такива долнопробни унижения, които в днешно време се приемат като "част от работата"?!? В един щастлив момент, когато кадърните учители просто избягат- какво правим? Какво правят децата ви/ни?!... Принципно, няма нормални хора, които могат да търпят дълго подобни унижения и никой не бяга от хубаво. Ако сега всички реват, че нивото на образованието в България е пълен батак, я си представете на какво ниво ще бъде след 10 години, без читави учители?!...
Ще го цапардоса, много ясно, да! Като се държи като животно и аз да съм - така ще го припаля малкия, невъзпитан дрисльо, че освен, че ще му се завие свят - всеки път като ме види ще му излизат стресници и ще сънува кошмари! Пък, да ходи да вика после медии и да се оплаква на 20те си майки и 30те си приемни бащи ...
Въпреки, че съвсем не бях ученик за пример, си спомням, че навремето ако учител ми напишеше забележка в бележника или ми отлепеше един-два възпитателни шамара - като се приберях вкъщи отнасях двойна доза гърмежи. А сега, не дай Боже учител да се скара на някой малък лигльо - идват родителите му, започват да крещят и да заплашват цялото училище...
Ако бях на мястото на г-н Милков, след всичката тая помия, която се изля по негов адрес през последните няколко дни, от страна на т.нар. "медии" жадни за няколко кирливи Facebook харесвания, щях да тегля едни майни на тежък хасковски диалект на училището, на това хлапе, на родителите му, на "медиите" и на цялата образователна система. След това щях да си хвана дърмите, да хвана семейството си за ръчичка и да си бия камшиците към някоя страна, за да мия чинии или да бера картофи на спокойствие. Защото е много по-достойно да работиш тежка физическа работа в Тамбукту и да оценяват труда ти, от колкото под непрекъснат стрес да се опитваш да ограмотиш няк'ви нечленоразделни неандерталци, които освен че нямат реално (да не кажа никакво) чувство за самооценка, е неясно от кое точно дърво са паднали и от коя гора са изпълзели...
ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ МИЛКО МИЛКОВ!

(Димитровград, 2018-05-24)

#45

Невинен

(Димитровград , 2018-05-24)

#46

Подписвам в подкрепа на г-н Милков, защото съм сигурен, че представената в публичното пространство версия за случилото се е силно преувеличена и също толкова далеч от истината. Няма сила, която да ме накара да повярвам на малчуган от ромски произход, който е влязъл в спор с човек притежаващ толкова богат стаж като педагог и директор, човек изучил и заслужил уважението и респекта на хиляди хора с работата и отношението си към тях през годините! Под написаното се подписвам с две ръце: Калоян Донев!!!

(Димитровград , 2018-05-24)

#48

Подкрепям г-н Милков и всички учители,които искат да си вършат съвестно и с достойнство работата!

(Димитровград, 2018-05-24)

#50

И учителят е човек и има достойнство

(София, 2018-05-24)

#52

Подписвам, защото Г-н Милков е изключително добър директор и педагог. Децата във въпросното училище са 99% от ромски произход. Голяма част от тях са социално занемарени, живеещи в изключително лоши условия в семейства на незаинтересовани родители. Тези деца нямат елементарни навици и възпитание. Учителите дават всичко от себе си, за да им помогнат, за да ги ограмотят, да им дадат шанс. Понякога е необходима строгост. Някой беше изкоментираме много добре "този бащин шамар няма да навреди", защото какво ще стане с тези деца, които нямат нито дисциплина, нито уважение? Ще пораснат като родителите си, ще си знаят прекрасно правата, но не и задълженията, ще са безотговорни, нагли, невъзпитани и неграмотни, ще живеят на гърба на държавата, ще изоставят собствените си деца, може би ще станат престъпници... Това ли искаме, да отглеждаме престъпници и да отнеме и малкото останало достойнство на българския учител???

(Димитровград, 2018-05-24)

#60

Защото смятам, че действията на директора не са във вреда на детето, а са в съответствие с педагогическата мяра.

(София, 2018-05-24)

#64

Познавам добре директора. Той не е такъв човек.

(Димитровград, 2018-05-24)

#66

Милко Милков е прекрасен човек и педагог ! Респект !

(Димитровград, 2018-05-24)

#68

За бъдещето на нашите деца

(Димитровград, 2018-05-24)

#79

Аз съм бивш възпитаник на господин Милков и съм сигурен,че не би наранил или обидил свой ученик защото си е изпуснал нервите.Това е един от най-добрите и опитни преподаватели в града ,а може би и в целият регион.

(Димитровград, 2018-05-24)

#80

Одобрявам действията на господина, защото част от учениците са просто ужасни...без грам възпитание.

(гр.Димитровград, 2018-05-24)

#84

Това е напълно нормално поведение за директор.

(София, 2018-05-24)

#86

Подкрепям колега

(София, 2018-05-24)

#87

подкрепям го

(Димитровград, 2018-05-24)

#92

Подписвам, защото твърдо съм убедена, че някои деца имат нужда да се осъзнаят и станат човеци.

(София, 2018-05-24)

#94

Господин Милков е бил абсолютно прав!

(Димитровград, 2018-05-24)

#96

Защото учениците доста често прекаляват !

(Димитровград, 2018-05-24)

#102

Подкрепям учителя поведението на някой децата е ужасно .

(Димитровград, 2018-05-24)

#105

Подписвам, защото подкрепям господин Милков!

(Димитровград, 2018-05-24)

#106

Доказан педагог, адекватно постъпил в създалата се ситуация!

(Димитровград, 2018-05-24)

#107

Подписвам защото съм обективен. Това не е ситуация на насилия срещу дете. Това е ситуация на тормоз над учители.

(Димитровград, 2018-05-24)

#109

... подкрепям колегата!

(София , 2018-05-24)

#110

Подписам защото, НЕ смятам Г-н Милков за виновен.

(Димитровград, 2018-05-24)

#116

Гласувам в защита на един изключителен директор, преподавател, родител и човек.

(Димитровград, 2018-05-24)

#122

Добър педагог и директор

(Димитровград, 2018-05-24)

#124

Подписвам, защото г-н Милков е бил Директор на училището, в което завърших оснивното си образование и съм с изключително добро мнение за него ксто човек и професионалист ! Подкрепям действията му !

(Димитровград, 2018-05-24)

#132

На всеки учител трябва да му се дадат права

(София , 2018-05-24)

#136

Подкрепям го безусловно!Омерзен е един достоен човек.Всеки от нас може да бъде въвлечен в този кошмарен сюжет.

(Димитровград, 2018-05-24)

#139

Подписвам защото познавам лично Ангел Милков и знам, че решението взето от него да удари шамар е провокирано от ученикът и защото този човек има морални ценности, които стоят над и са много по-важни от нарушаването на някои правила с цел възпитание. Тези морални ценности трябва да се предадат и запазят, а не да бъдат потъпкани и изгубени в младите поколения.

(Димитровград, 2018-05-24)

#141

Съм българин!

(Димитровград , 2018-05-24)

#142

Подписвам защото се опитват да го обвинят неправомерно ! Защото журналистите си търсят сензация ! Защото Милков е уважаван педагог и прави за училището и децата невъзможното , за да ги стимулира да се ограмотяват.

(Димитровград , 2018-05-24)

#143

Подписвам,защото подкрепям коректното отношение към учителите.

(Димитровград, 2018-05-24)

#145

защото съм ученик другото се подразбира

(Димитровград, 2018-05-24)

#146

Напълно подкрепям действията на г-н Милков.

(Димитровград, 2018-05-24)

#147

Подписвам, защото г-н Милков е прекрасен човек, отличен професионалист и педагог.

(Димитровград , 2018-05-24)

#149

Подкрепям българският учител в лицето на г-н Милков!

(Димитровград, 2018-05-24)

#150

Подкрепям учителите

(София, 2018-05-24)

#153

Подписвам, защото е крайно време държавата да " влезне в час " и да реши този казус . Крайно време е държавата да обърне внимание на образованието, да създаде условия за развитие , а не да руши всичко добро създадено до сега. Крайно време е отново образованието да бъде обект на гордост.

(Лондон , 2018-05-24)

#158

Заставам зад г-н Милков и го подкрепям.

(Димитровград, 2018-05-24)

#164

Стига с циганския произвол в училище! Тези не могат да се интегрират, но се чувстват привилигеровани и безнаказани. Електорат... пфу!

(Димитровград, 2018-05-24)

#166

Познавам лично този голям човек
За мен е пример за превъзходен учител и директор

(Вашингтон ДС , 2018-05-24)

#171

Свобода и свободия са различни неща

(Извор , 2018-05-24)

#172

Дисциплина трябва, не може само с права.

(Пловдив, 2018-05-24)

#175

Знам, че не е виновен!

(Димитровград, 2018-05-24)

#176

Подкрепям българският учител!

(Димитровград, 2018-05-24)

#183

Подписвам, защото безотговорни родители отглеждат и създават гамени от своите деца и прехвърлят задълженията си на учителите. Защото учителите се превърнаха в звероукротители и пъдари.

(Димитровград, 2018-05-24)

#185

Твърда подкрепа за един достоен и ерудиран човек!

(Хасково, 2018-05-24)

#186

Подписвам, защото познавам лично г-н Милко Милков и знам, че той никога не би "изпуснал нервите си". Строг, но справедлив, изключително интелигентен и разумен човек. Заставам зад него и не бих позволила по негов адрес да се сипят негативни коментари, да се създават грешни впечатления за неговата личност и да се подронва авторитета му!

(Димитровград, 2018-05-24)

#187

Познавам г-н. МИЛКОВ. За мен той е невероятен човек с главно Ч. Сигурна съм в неговата лоялност. За мен създадената ситуация е тенденционна, за което много съжалявам, че инстанциите са допуснали изобщо да подлежи на съмнение лоялността му.

(Лондон, 2018-05-24)

#188

Защото смятам, че поведението на така наречените ученици е повече от скандално, вулгарно и крайно невъзпитано. Г-н Милков е учител с голям стаж и щом са успяли да го изакарат извън нерви, значи са си заслужили шамарите

(Димитровград, 2018-05-24)

#189

Подкрепям г-н Милков.

(Димитровград, 2018-05-24)

#192

Аз самият съм ученик и се качваме на главите на нашите учители а те немогат да направят нищо по въпроса не мисля че един шамар би навредил на повечето ученици

(София, 2018-05-24)

#194

Познавам г-н Милков като много добър преподавател и директор

(димитровград, 2018-05-24)

#197

Подкрепям действията на М.Милков, тъй като познавам много добре този ученик. Той е доста своенравен, проявява негативизъм, недисциплиниран, не спазва норми на поведение в училище, не зачита авторитети. Често проявява агресия спрямо съучениците си. При него липсва мотивация за учебна дейност, той често закъснява или отсъства от часове.Мисля, че поведението на ученика е доста непристойно.

(Grozeva, 2018-05-24)

#198

Подкрепям!!!

(Димитровград, 2018-05-24)

#200

Подкрепям българският учител..
Стига вече медийни скандали, спекулации и безотговорно поведение на ученици и родители..
Бъдете Достойни Българи!!!

(Димитровград , 2018-05-24)