Не на връщането на цигарения дим в заведенията


Гост

/ #842 НЕ ЗАБРАНАТА ЗА ПУШЕНЕ ПРЕЧИ НА БИЗНЕСА

2012-12-13 11:09

Аз вземам 1950 лв заплата имам заем и кредитна карта плащам си сметките сам живея в София, повечето ми приятели са от сферата в коят работя а именно фармацевтичен бизнес. Всички вземаме заплати около 1900 лв къде повече къде по малко. През 2010 2 пъти ходих на екскурзия в чужбина, ходих на море и около 10 уикенда ходих на хотелче някъде в България, редовно , поне 3 пъти седмично излизах вечер на заведение, театрър кино с консумация разбира се с приятели. Презю 2011 отново ходих на 2 пъти в чужбина но едини япът беше фирмено, ходих 3 пъти на уикенд почивка , съкратих с 5 дни морето. През 2012 не съм ходил в чужбина , бях 5 дни на море и на 1 уикенд . Срещаме се с колеги и приятели по обед като посещаваме заведения с ДОБРЕ ПРИГОТВЕНО ОБЕДНО МЕНЮ, НОРМАЛНО ОБСЛУЖВАНЕ, И НОРМАЛНИ ЦЕНИ!!!! Вечерно време излизам май много 1 седмично. Защо ?
Защото това Цените на всичко се вдигнаха разходите се увеличиха и съответно бюджета за развлечение намаля. Не изгарям от кеф да си стоя в къщи но ми се налага , това важи и за приятелите ми.
Вече когато излизам търся атрактивни оферти.
Не си мислете че заведенията ще се напълнят заради цигарите и сега има пътлни заведения ама е защото са атрактивни и привлекателни за потребителите а не защото се пуши вътре/