ДА СПАСИМ СХБАЛ ПАПУРОВ ГР. ТЪРГОВИЩЕ

Quoted post


Гост

#18

2015-08-09 09:42

Хубаво е, че настоявате за равни права за здравно обслужване, но е абсурдно по този начин да се оправдават злоупотребите в болниците. Щом е доказано, че управителят на медицинското заведение е правил измами в огромни размери на гърба на данъкоплатците (200 000 лева източени в последните години), най-нормалното нещо е да бъде отнет лицензът и този човек и съучастниците му да понесат ефективна наказателна отговорност. 

Убеден съм, че всеки от вас би настоявал за максимално наказание за някой, който доказано го ограбва, какъвто е случаят, а не просто условна присъда и продължаване на злоупотребите с връщане на лиценза. Надявам се, че здравният министър все пак ще намери алтернатива за здравно обслужване в града ни, но и се надявам на справедлива съдебна система срещу всякакъв вид подобни измами. 

Отговори


Гост

#19 Re:

2015-08-09 09:57:34

#18: -  

 Говорите за алтернатива, това означава само едно- че, наистина някой има интерес от закриване на болница "Папуров", не ми отговаряйте, че има държавна болница, само преди дни излязох от там, не мога да Ви опиша мизерията, отношението на персонала, и че няма климатизация в тези горещини. Когато се е налагало да лежа в частната болница - всички стаи са с климатик, светли, а отношението на персонала е 6 ++++.

Така,че драги ми господине, с думата - алтернатива - доказвате думите на д-р Папуров, че отнемането на лиценза има икономическо измерение.


Гост

#21 Re:

2015-08-09 10:23:36

#18: -  

 Щом е доказано, че управителят на медицинското заведение е правил измами в огромни размери на гърба на данъкоплатците, най-нормалното нещо е да бъде санциониран човекът, а не да страдат регионът и страхотните професионалисти, работещи в болницата. До колкото виждам написаното от Вас, ми става ясно, че никога не сте посещавали СХБАЛ "Папуров" (за което се радвам и Ви пожелавам отлично здраве), за да видите какви уникални хора работят там. Страхотен екип от толкова много хора, работещи като един! Точно за такова нещо и за такива условия, и то в "провинцията", България може само да мечтае!

Още едно доказателство, че България е София! Там всичко е позволено, имаш ли нужните връзки - всички си затварят очите, а нас извън София - кучета ни яли!

А после защо младите специалнисти бягат от България, е ето защо...!

чичо

#34 Re:

2015-08-09 15:38:23

#18: -  Абе ти хубаво повтаряш това за 200 -те хиляди, които били уж източени в периода 2005-2006 година, но едва ли знаеш, че атаката започна със същата цифра, но като присвоен ДДС! После се усетиха, че ДДС в медицината няма и се започна една.... А знаеш ли, че на втора инстанция, във Варна,един и същи състав на съдът излезе с две коренно противоположни решения! Първото, което бе публикувано на сайта на ВАпС прогласяваше НЕВИНОВЕН, а две седмици по9късно, след съответната намеса на една госпожа от търговищкия край, бивша съдийка във Варна и настоящ член на ВСС, същият съдебен състав , използвайки същите мотиви /!/ прогласи ВИНОВЕН! Това по въпроса за 200-те хиляди! Но обясни ми, как използвайки едно  решение по наказателно производство срущу физическо лице воде до санкция на юридическо лице и то с една заповед, чийто мотиви са не просто неверни! Те са гротесктно неграмотни и преднамерено съчинени!

 

 аБЕ аТИ ХУБАВО ГОВОРИШ ЗА 200