Сигнал до Прокуратурата относно действията на Волен Сидеров

Quoted post

Изберете псевдоним

#16 Националист

2013-06-18 06:26

Какви действия на Волен бе ей смешници какво е направил Волен бе кажете бе не можете нали, защото не е направил нищо и вие го знаете!!! Искайте проверка и затвор за наркоманчетата и алкохолиците, които мятаха павета, камани, пластмасови и стъклени бутилки, ножове, димки и пиратки по активистите на Атака като в началото с нищо не сме ги предизвиквали или провокирали за да ни замерват???? Искайте възмездие и за полицаите, които гледаха безучастно как замерят активистите на Атака без да провери или арестува нито един човек от вандалите отсреща, които наричате "мирни протестиращи"!

Отговори

Георги

#100 Re: Националист

2013-06-18 19:10:38

#16: Изберете псевдоним - Националист

Абе ти нормален ли си ... айде стига сте били всички като гъби попиващи от идола си цялото му поведение... кого наричаш вандал само не разбрах, активистите на "Атака", още да ви наричам ли мутрите от атака... имам едно предложение "Националист" научи си урока от когото трябва- думите на Апостола!та мерете си действията и думите, хората там, които протестират са НАРОДА на Р. България! Ако това не е достатъчно, има деца, млади и възрастни граждани, които искат сметка по мирен начин. Не е нормално да се ръмжи насреща на НАРОДА, да се говори заучено и да се бяга от елементарна отговорност, такава която е длъжен да носи един представител, по-скоро един човек и още повече мъж.

!!!!!!!!!!!!!!!!!

Внимавайте с действията си и играта си на бодигарди да не преминете в съвсем агресивни поведение -  АТАКУВАЩО!

!!!!!!!!!!!!!!!!!

в прав текст ще Ви кажа, нараните ли дете, или беззащитен човек, тогава Ти обещавам с или без имунитет всеки наричащ се Активист носи вина. Помисли добре над това. Следващото което ще кажа е : никой управник не е по- голям от народа! И когато народа, колкото и  да те учудва в този 70 годишния прецедент в историята ни, ти потърси сметка ще си я получи! Не се самозабравяйте момчета. Имате право на глас и на мнение, но страната и народа имат нужда не от неуравновесени личности като Сидеров... помни ми думата хора търсещи само личен интерес са опасни и особено такива като него ... 

Ако не е ясно нека го кажа така - бутилки летяха от ваша страна, бъди малко мъж и си го признай !

И помни има мирни протестиращи, там за сега ви има нали, значи за сега сме мирни. Направете някоя малоумщина и ще видите другата страна на монетата... колкото и да няма нужда от това понякога е единствения вариант. За това внимавайте много!

 

Тази публикация е изтрита от своя автор. (Покажи подробности)

2013-06-18 20:02:39


Спокойния

#105 Re: Националист

2013-06-18 20:05:13


Гост

#114 Re: Националист

2013-06-20 09:39:53

#16: Изберете псевдоним - Национа

Какво не е направил ми кажи? Този човек е срам за България!

sss

#130 Re: Националист

2013-06-21 11:36:28

#16: Изберете псевдоним - Националист

ami i nie gledahme i razbrahme:ataka bqha ot dvete strani na barikadata.Sardete se na sebe si