Протестна нота против НЕЛЕГИТИМЕН Консултативен съвет към ДАБЧ

Анастасов

/ #21 Уточнение към Петя

2016-02-04 18:58

Незнам защо и дали Станимир не разбира за какво точно става въпрос, но явно най-важното е името НОМЕР 1 под нея!

Петицията е създадена от нас, група хора участващи и пишещи на страницата на "За или Пронив Обществените съвети", която съществува във facebook почти година. Въпреки, че беше изтрита след оплакване на въпросните господа, но въстановена от нас (помнете, ако искате нещо да не се загуби - винаги 3 копия, с 2 не става). Та на тази страница ние изразявахме мнение относно тези НЕИЗВЕСТНИ за диаспората ВОС - Временни обществени съвети и проблемите с тях. Също и участието на въпростине самоназначили се господа във не една уж обществено полезна инициатива, но без знание на нас българите, които уж щели да преставляват.

Та и сега се върви в тази насока. Тайни и скрити срещи без никой да знае. Показахме не едно видео и снимки, но бяхме обявени за тролове и какви ли не. Напрактика, ние сме обикновенни като вас хора и нямаме никакво лично отношение към тези хора, а само нещата касаещи всички българи. КАК И ЗАЩО те искат да променят закони без наше знание още не е уточнено. Когато има съмнения бе редна ТЕ да станат и да се представят и да направят дейноста си публична. Друг е въпросът ДАЛИ ВООБЩЕ е нужна тази тяхна дейност и посоката дали е правилна, непитали никого.

ТЕЗИ ХОРА се броят на пръстите на едната ръка. Останалите около тях са мъртви души и калинки летящи от цвят на цвят, ако капне медец, дай боже.

И най-важното, слагам снимките с името си, а не като величия страхливци. Малко ли е един да плюем по един или още хора е редно да има. Нали затова сме написали и подписалите се отдолу. Т.е. ако и вие сте на това мнение се подпишете. А и както виждам, една част от нас също са се подписали с имената си отдолу.

И целта не е 1 000 000 подписа. И с 1 подпис ПРОТЕСТНА НОТА СЕ ПРАЩА!

Идеята е проблемът да достигне до хората, пък нека диаспората прецени има или няма проблем.

Поздрави
ПЕТЪР АНАСТАСОВ
о-в КРИТ