В подкрепа на министър Петър Стойчев

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията В подкрепа на министър Петър Стойчев


Гост

#1

2013-05-21 20:29

Харесвам го и считам, че е дошъл моментът гражданите да бъдат питани не само за парламентаристи, които в повечето случаи се оказват обикновени партийни фигуранти, а и за хора, държащи в ръцете си реална власт. Нека суверенът се произнесе. Аз избирам министър Петър Стойчев.
Антонов

#2

2013-05-22 14:09

Крайно време е спортът да престане да бъде хранилка за тарикати и да стане синоним на здраве и вдъхновение за живот в хармония с природата.
Зъл коментатор

#3 Зъл коментатор

2013-05-22 17:21

#2: Антонов -

Точно така е Антонов! В и около спортните федерации гравитират доста силни и влиятелни хора, които категорично отказват да спазват ЗОП...Това е някакъв прецедент / дори за България и нашите полу-варваски нрави /, защото всички други субекти на тоя закон, волю-неволю, с нежелание и трудности спазват тоя закон.....Спортинте федерации искат да продължавата така ДЪРЖАВАТА ДА ДАВА ПАРИ / А ТЯ ДАВА, МАКАРИ И НЕДОСТАТЪЧНО, НО ДАВА В ЛИЦЕТО НА МФВС /, самите спортни федерации да ги разходват по начин, най-меко казано крайно непрозрачен, безп конкуренция и на едни и същи фирми..които как, по какъви показатели и критерии са подбирани-не знаем...Така искат да харчата тия публични пари, както намерят за добре, беза да спазват ЗОП и никой да не им се мес...ОК, няма да има контрол, но се откажете или си редуцирайте финансирането от държавата, в лицето на МФВС....Иначе, щом харчиш публични пари-ще трябва да се съобразяваш.....

За себе си Считам, че твърде малко са хората в спортните федерации, които наистина милеят за спорта...реално се харчате и прибират едни пари....

В този смисъл спартните федерации са една постоянна хранилка, не просто за едно постоянно присъствие о длъжностни лица, а за точно определени, ,,правилни" фирми.......


Гост

#4

2013-05-23 15:52

Подкрепям Петър Стойчев и му желая успех с промените в министерството, дано да се справи!
Ася Милева

#5

2013-05-23 16:29

Подписах петицията, защото министър Стойчев не направи нито една грешна стъпка във временния кабинет (в т.ч. и срещите с федерациите и финансирането на подготвилите се)! Освен това осъзнавам, че няма никакъв шанс в задаващото се правителство! Ще гледаме още доста потъпкване на законност, злоупотреби и безнаказаност, закриляни от новата (стара) коалиция! Най-важно е сега Цв.Цв, да влезе в затвора, нали ?!? :)

Тази публикация е изтрита от своя автор. (Покажи подробности)

2013-05-23 18:38


Ася Милева
Гост

#7 Re: Re:

2013-05-23 18:50

#6: Подписах - Re:

Петицията не е ли да подкрепим министър Стойчев, в качеството му на част от изпълнителната власт, която както знаем е функция на партиии, коалиции и политики?? Не разбирам нещо. Или може би е за подкрепа като шампион по плуване в мътни води? Всичко е политически оцветено, така ще бъде и занапред, за радост на спечелилите изборите. Цв.Цв. ще бъде дълго време дъвката с която ще ни (ви) залъгват :) (хубаво е да се изказваме НЕанонимно, особено когато е Re:, нали всички сме за повече откритост, прозрачност и честност :)

Румба Румбарино

#8 Re: Re: Re:

2013-05-23 20:22

#7: Ася Милева - Re: Re:

В ролята си на министър от служебно(!!!) правителство, формирано и назначено от президента (който по закон е надпартиен), да се говори че даден министър изпълнява партийни функции е абсолютен nonsense!


Гост

#9 Re: Re: Re:

2013-05-23 20:28

#7: Ася Милева - Re: Re:

Албена Христова:

Министър Стойчев сам заяви, че действа като надпартиен и необременен от влиянието на каквито и да е политически лобита около него. Той бе министър в служебен кабинет, да уточним за неведующите. Това определено му позволи да заеме позиция, която изцяло се гради на идеите му за промени и контрол в спорта. Можем само да предполагаме щеше ли да издържи на натиска, който му оказаха всички "деятели", блажили се безметежно досега и пищящи като ощипани моми напоследък... Но е факт, че позицията му беше пример за това как трябва да се ръководи спорта.

Ася Милева

#10 Re: Re: Re: Re:

2013-05-23 20:29

#8: Румба Румбарино - Re: Re: Re:

Аха, разбрах та Румба Румбарино, можеше да се ограничиш само с термина "по закон" - всичко друго е наистина nonsense :) както и псевдонима ти... Надпартийният президент (по закон) се издига от определена политическа сила, същият той, като му дойде времето избира надпартийни премиер и членове на временния(!!!) надпартиен кабинет - това четем ние неСведущите по партийните въпроси :)))

Тази публикация е изтрита от своя автор. (Покажи подробности)

2013-05-23 21:05


Тази публикация е изтрита от своя автор. (Покажи подробности)

2013-05-23 21:22


Ася Милева

#13 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-05-23 21:25

#11: Антония Спасова - Re: Re: Re: Re: Re:

Антония, радвам се че на третия коментар излезе от анонимност (не съм изненадана). Петицията има вече 240 подписа, само защото не е в ЕДИНСТВЕНATA-НАЙ-ПРАВИЛНА-МОРАЛНА-ДОСТОЙНА група! Смисъла на петициите наистина е странен - оказва се, че някакви навлеци могат да се подпишат, коментират НЕанонимно и да кажат нещо различно от номер 1 в подписката. shit. Ами земете се ограничете пак да не ви вижда никой, няма да имаш терзания :) Лека и на тебе!

Тази публикация е изтрита от своя автор. (Покажи подробности)

2013-05-23 21:30


Ася Милева
Гост

#15 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-05-23 21:43

#14: Антония Спасова - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Дали си Румба, не вярвам някого да го интерЕсува. Коментирам ТЕМАТА на петицията- когато даваш глас за нещо си, е хубаво да се обосновеш (създателят на сайта е предвидил тази възможност неслучайно). Ти реагира  чак на 5-ия коментар, защото не повтаря лозунга, зададен ОТгоре и защото е мой :). Активна съм по въпросите за спорта, в голяма частност за волейбола, много преди ти да оглавиш борбата. И не се чувствам засегната от дребнотемието ви за вниманието. Ще продължавам винаги, когато имам възможност, да съм контрапункт на частните интереси, които се защитават в потока на обществените. Иначе знаеш - бан :)))

Тази публикация е изтрита от своя автор. (Покажи подробности)

2013-05-26 15:40


DD

#17

2013-05-28 08:50

Е, не искам такива глупости- филоложка да оправя спорта- щото наистина ще го "оправи ".

Гост

#18

2013-05-29 07:55

Подкрепям Петър Стойчев. Като министър има още какво да направи, стига да има начин да продължи поста си. Ако стане пак министерство на младежта и спорта нещата ще се размият и отново ще има повече внимание към програмите за младежта, не че нещо съществено правят, но са прекрасен източник на източване на средства от Европейския съюз.



Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...