Г-жа Павлова да поднесе публични извинения на сънародниците си

Шано

#1 АМАН!

2012-06-01 13:52

Що не вземете да се гръмнете вие и глупавата ви инициатива? Аман от идиоти! Къде ви е чувството за хумор, бе? Дай да легнем да мрем след едно бедствие... А хората от Италия, Япония и сие... те какво трябва да направят?! Свобода на словото, господа! Не мисля, че изказването на Павлова е нещо повече от невинна шега. При това НУЖНА. Толкова са се спекли всички, сега и Ботев отсвирват (няма да вие сирената утре), защото, видиш ли, хората са стресирани... Пъзльовци. Вместо да се гордеем с великите сънародници, които са се борили за нашата страница, ние сме заети да сме стресирани. Ай сиктир. Заемете се с по-полезни дела и бъдете велики поне за миг. В реалността. Сънищата са друга работа.

РеШано

#2 Re: АМАН!

2012-06-01 18:18

#1: Шано - АМАН!

Твърде широко скроен си, Шано :)
Предлагам ти при следващия трус, който при вече сериозно напуканите сгради, ще вземе жертви, да идеш да се пошегуваш с перничани. Ама си вземи смазка, че ще боли...

Semper cogito.

#3 Re: Re: АМАН!

2012-06-03 02:53

#2: РеШано - Re: АМАН!

Не е единственият "твърде широко скроен"! Не умаловажавам земетресението и щетите, но да каже някой "пук" и хората да се навират в мазетата си от страх, при положение, че в Япония имаше в порядъци повече щети, е абсурдно. Иди виж какво стана там. Имаше доброволци. Доброволци, мамка му! Хора, които отидоха и помагаха да се охлади ядрената централа, подложиха се на радиоактивните лъчения, не защото се мислят за безсмъртни, а защото са смели. На кого би свалил шапка Ботев? На тях или на тези, които спират сирената за да не всяват "паника" в населението...

Една българка

#4 Много калпави министри бре ...

2012-06-05 10:44

Оказа се, че от това нещастие на хората пак ще спечелят застрахователите, ще бръкнат дълбоко в държавната хазна, м.... им ... ненаядоха се. Банките ни изсмукват /за плащане към държавата 1 лв вземат такса 4 лв/ , тези ще ни довършат. Бедата ни не е в природните бедствия, а в това, че чиновниците, депутатите и политиците ни са прости, ма много прости и безскрупулни. Semper cogito не ми споменавай Ботев и не ме пращай да мра, че единственото мъжко поведение в случая беше на кметицата на Перник. Такива като теб се наредиха на опашка да вземат някой сребърник от нещастието на хората. ИСКАМ СПИСЪЦИ ПО АДРЕСИ И ПАРИ ЗА ВСЕКИ ЕДИН ЛЕВ ОТ МИЛИОНИТЕ, КОИТО ЩЕ ИЗТЕКАТ ОТ БЮДЖЕТА ЗА ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО. За всеки лев!!! И когато комшиите възразят да не се изплащат. А не някакви корумпирани комисии да разпределят народните пари. Нека поне веднъж в тая държава средствата бъдат получени от този, който ги заслужава.

Гост

#5

2012-06-25 07:07

Г-жа министърката официални изявления дава за мъжките мерни единици в километри,вместо в реалните сантиметри..!Какво ли предстои..?!?