Стокхолмска петиция за промяна на управлението в Република България / 29.07.18

До
Председателя на Европарламента

Г-н Президент,
      Ние Българите, живеещи в Стокхолм се обръщаме към вас с молба да разгледате нашите искания за подобряване на условията на живот в България и прекратяване на двадесет и осем годишния геноцид, на който е подложен българския народ.

Молим да вземете под внимание нашите искания и да вземете необходимите мерки за предсрочното разпускане на българския парламент и провеждането на избори за Велико Народно Събрание.

ladda_ned_(5)1.jpg
1. Незабавно да се прекрати евтаназията на здрави животни в българските ферми.

2. Да се отправи иск в Стокхолмския арбитражен съд за възстановяване на българските средства от страна на Газпром Русия, незаконо придобити чрез злоупотреба с монополно положение в рамките на ЕС. Пример в това отношение са Украйна,Турция,Полша,Литва и Естония.

3. Да се ликвидира незаконното ограбване на данък печалба от страна на Лукойл БГ чрез дъщерна фирма на Лукойл, поставена на входа на предприятието. Пример Лукойл Румъния .

4. Да се преразгледат концесиите за добив на злато и други ценни метали на територията на Република България.Да се изградят преработвателни заводи на територията на РБ и 50 % от добиваните ценни метали да остават собственост на българския народ . Пълен контрол над тази дейност от страна на Българската държава.

5. Съд над досега управляващите партии и партийни лидери и затвор за министрите предавали българските интереси по примера на Румъния.

6. Силна интеграциона политика по отношение на малцинствата в България по примера на Чехия,Словакия и Унгария.

7. Конфискация на незаконно придобитото имущество. Ликвидиране на корупционните практики при усвояване на средствата от Еврофондовете.

8. Намаляване броя на народните представители и забрана на ползването на държавни автомобили за придвижване от страна на депутатите от новото народно събрание. Придвижване из София с велосипеди и с градския транспорт по примера на Шведските народни представители.

9. Засилване грижата и интегриране от държавата на социално слабите слоеве на българското население (инвалиди , деца с увреждания и пенсионери).

10. Възстановяване на действителната българска история и изучаването на същата в българските училища.За целта да бъдат поканени историците Павел Серафимов от Холандия и Михайл Николаевич Юхма от Чувашката АССР и други учени запознати със укриваната част от Българската история.