Затвор за Боян Цветков - насилника на персийчето Тони!

ВНИМАНИЕ! Не само децата в това семейство са в риск! В риск сме всички от евентуално избухване на агресия от  Боян Цветков! Ние сме в защита на персийчето Тони от Варна и искаме  отнемане на котето (ако все още е живо) от лапите на Боян Цветков и всеопрощаващата му "добра"  женица Веселина Милева. Искаме котето да бъде при добри и грижовни хора.

Всеки здравомислещ вече разбра, че простилата на насилника, психопата, изрода служителка в здравеопазването Веселина Милева с това си действие се превърна в съучастничка на насилника, психопата, изрода Боян Цветков!

И двамата са за психиатрията или за затвора! Те не се чувстват виновни за станалото! Нещо повече! Те в тандем заплашват всеки, който се опитва открито и чистосърдечно да изрази позицията  си като им  каже истината относно това какво заслужават! Те в тандем важно ни нареждат какво да/не коментираме! Наглостта им е не просто дразнеща, а ужасно дразнеща!  Веселина Милева в профила си изтри  собствените си публикации и блокира сума facebook потребители като остави само комплиментите , които им е писал някой от рода на: "Молодцы" или "Много си хубава, борбена, пожелавам ти Весела Коледа, дано Тони оздравее, здраве и щастие за теб и децата ти, и не се занимавай с тия простаци" и т.н.

И ако  служителката в здравеопазването Веселина Милева с лека ръка е простила на Боян Цветков за жестокия му  побой над персийчето Тони, то ние като общество няма простим! Нещо повече! Ние смятаме, че  Веселина Милева подронва имиджа не само на здравното заведение 1-ва хирургия на Окръжна Болница Св. Анна-гр.Варна,  а и имиджа на здравния работник.

✍Петицията подпишете и на e-mail потвърдете.
Затвор за Боян Цветков - насилника на персийчето Тони!

ЗА незабавното уволнение на Веселина Милева
ЗА незабавното уволнение на Веселина Милева, съучастничка на Боян Цветков който преби персийчето Тони.
Лицето е опасно за обществото както и да упражнява повече професията си на медицински работник.

╚►Затвор за Боян Цветков-насилника на персийчето Тони

╚► ovarna.bg: Неочакван развой на случая с пребитото коте! Стопанката на котето ..прости на насилника
http://ovarna.bg/ot-upor/neochakvan-razvoj-na-sluchaya-s-prebitoto-kote-stopankata-na-koteto-prosti-na-nasilnika/ #Варна

На 27.12.2015 в 15:18 от неспиращата да пуска статуси, после да трие, да блокира facebook потребители и да се нервира Веселина Милева:
"НЕН0РМАЛНИЦИ ЩЕ ВИ СЪДЯ ДО ДУПКА!!!"

Само дето не разбрахме какви ще са исканията ѝ към нас.
Публикуваме и коментар, който точно отразява какво мислим всички:
От Ксения Маразова :"То в случая госпожо вие сте ненормалната.... Не ние сме ненормалниците, изродите и ревнивците, които са убили ВАШЕТО коте... Толкова сте и държали на създанието, което не е разбирало изобщо защо се случва това.. ВИЕ сте изродка и ненормалница та да простите.. Утре детето ви ще пречука и вие пак ще сте с него, така ли?? А ако посегне на вас или майка ви!?!?!??! вие изобщо май не осъзнавате дори какво е станало и че това не е нещо на което да махнеш с ръка. Всеки един живот има значение, но не и този на насилниците и техните поддържници!!!!!"

Повече по случая от Веселина Милева
╚►https://www.facebook.com/petrunka.strunka

Ето го насилника, психопата, изрода Боян Цветков

Дъщерята на Боян Цветков:
–Виктория Цветкова https://www.facebook.com/profile.php?id=100006964290510

Дъщерите на Веселина Милева:
– Михаела Затынайченко https://www.facebook.com/VereenaSchizophreniaa,
– Атина Докузанова https://www.facebook.com/atina992
– Bogomila Dokuzanova

╚► Blitz.bg​: Коледно "чудо": Стопанката на пребитото във Варна коте се разнежи и прости на насилника

Оставам с Боян Цветков и заедно ще преминем агресията му, категорична е Веселина Милева

╚►Варненски ревнивец уби от бой красив персиец, защото съпругата му отишла на коледен банкет с колеги
Боян го е блъскал над 20 пъти в стената, свидетелства жената, която открила животинчето потънало в кръв

╚► ovarna.bg :Изрод преби домашна котка, защото жена му била на коледен банкет!

╚►Варненската полиция се самосезира и започна проверка по случая с брутално пребитото коте

╚► Информационна Агенция и Вестник Монитор​:
Ревнивец преби домашна котка
Ревнивец преби до смърт домашна персийска котка във Варна, защото жена му отишла на коледен банкет с колеги...

╚► novavarna.net : Варненец преби до смърт котето си, защото жена му била на банкет с колеги
...Ето какво написа жената след като откри полумъртвото коте:
,, Г0РК0Т0 К0ТАРАЧЕ….ЗАГИНА ПРЕБИТ0 ЗАРАДИ БАНКЕТ НА 1-ВА ХИРУРГИЯ,АМА Т0ЗИ,К0ЙТ0 Г0 УБИ НЕ ЗНАЕ КАКВ0 Г0 ЧАКА!!!!НА СНИМКАТА НА К0РИЦАТА МИ Е С ИЗВАДЕН ЕЗИК И ТАКА КЪРВЕШЕ 0Т ДУПЕТ0,0НЯ Г0 Е БЛЪСКАЛ 20 ПЪТИ И МИ КАЗА-НЕ Г0 БИХ ПРЕБИХ Г0!П0СЛЕ И НА МЕН СК0ЧИ,Д0БРЕ,ЧЕ БЕШЕ ДЕТЕТ0 МИ ДА МЕ СПАСИ….ВЕЧЕ НАИИСТИНА НЯМАМ СИЛИ ЗА НИЩ0.Т0ВА Е РАВН0СИЛН0 ДА МИ УБИЯТ ДЕТЕ. НЯМА ДА ПР0СТЯ!“

╚► Вестник Марица - Пловдив : Тя отиде на банкет, а той уби от яд котката й

╚►23 дек 2015 / Изрод преби домашна котка, защото жена му била на коледен банкет!

╚►25.12.2015 dnesplus.bg :  Неочакван развой на случая с пребитото коте! Стопанката на котето ..прости на насилника

╚► burgasnovinite.bg : Коледно "чудо": Стопанката на пребитото във Варна коте се разнежи и прости на насилника

ВИЖТЕ ТОВА:

Oт ✍ Боян Цветков:
"Ако още някой си позволи да пише по наш(мой и на Веселина)адрес ,да помисли добре откъде ще се прибира вечер в тъмното ..."

От ✍Веселина Милева feeling обичана with Боян Цветков at Център Варна.
,,Ако още някой се намеси в живота ми с коментари и обиди-ще е аут!Аз оставам с Боян Цветков и заедно ще преминем агресията му,котката дано оцелее и искам щастие и да простя!
В крайна сметка , какво толкова е станало…едно коте бе блъскано в стената и настъпвано от полудял от ревност комплексар…просто коте."

От ✍ Веселина Милева with Боян Цветков at Център Варна:
"Искам край на коментариите за всичко!Ще блокирам всеки,който си изкарва пари на състоянието на котката и на нашият личен живот!!!спрете се!"

От ✍Emily Georgieva:
"Чл. 39.
(1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
http://www.parliament.bg/bg/const "
<<<>>>
Хора! Замислете се! Нека направим така, че Боян Цветков да е първият агресивен садист - убиец, който ще лежи в затвора за неконтролируемата си жестокост над котето Тони! Ревнивецът е направил на беззащитното пухче Тони това, което в гнева си е искал да направи на жена си, но не му e стискало, а и за подобни чудовищни физически травми - опит за убийство или убийство на човек, щеше със сигурност да го чака затвор! Човек, който с лека ръка посяга на животно би посегнал по същия начин на всеки един от нас! В този смисъл този човек е заплаха за обществото!
"Светът няма да бъде разрушен от тези, които вършат зло, а от тези, които ги наблюдават без да вършат нищо по въпроса."(Алберт Айнщайн)

Защитници на котето Тони    Свържете се с автора на петицията