САМО С ЕДИНЕНИЕ ИМА СПАСЕНИЕ!

ЧОВЕК, СЕМЕЙСТВО, РОД, НАРОД, ДЪРЖАВА В ЕДНО!
ЕДИН МОРАЛ, ЕДНА КАУЗА!

Време е да се събудим, време е да си спомним:
Хората живеещи в България, тези, които неволята е прокудила от Родината, тези, които се самоопределят като Българи дават облика на България.
България от миналото, носи генетичния информационен заряд на България в бъдещето.
Мечтаната България е плод на чистата мисъл в настоящето.

ЛИНК КЪМ ОТВОРЕНОТО ПИСМО:
ИЗТЕГЛИ PDF: http://docdroid.net/8owr
ЗА ДИРЕКТЕН ДАНЛОУД: http://e-mo.org/pdf/

„ПРОБЛЕМ“ е, че будни Българи отдават от времето и енергията си в борбата за много и различни каузи:
-продажбата на българска земя;
-концесиите за добив на злато и мед;
-добива на шистов газ;
-гмо;
-монополи;
-проект "закон за детето";
И още много други също толкова значими!

„ПРИЧИНА“ е наложената цензура върху знанието, чрез контрол върху официалната наука. Това е най-ефективният метод за поддържане властта на глобалната диктатура, властта върху медиите, политиката и икономиката, Контролът върху енергията води до войни за ресурси, икономически кризи, социално напрежение и безогледно унищожаване на екологичната среда.

„РЕШЕНИЕ“ Българският народ е на път първи да се освободи от коварството на досегашните политически илюзии, осигуряващи "вечни" деменции, човеконенависти и богоборства. Ясно е, че не с яловите субсидии от ЕС и помощ от "велики сили", а от пробуденото съзнание зависи да влезем във времето за съзидание, давайки личен пример за промяна, като спрем да обслужваме кохортите от старозаветно заблудена паплач. Затова всеки Българин трябва да спре да се озърта като подгонен звяр. В него е ключът към ведическата мъдрост, ако осъзнае, че:

САМО С ЕДИНЕНИЕ ИМА СПАСЕНИЕ!

АКЦЕНТ:
- НОВОТО ОБЩЕСТВО НА БЪЛГАРИЯ СЕ ИЗГРАЖДА В ОТСЪСТВИЕТО НА ПАРТИИ И НПО ОРГАНИЗАЦИИ!
- НОВОТО ОБЩЕСТВО НА БЪЛГАРИЯ СЕ СТРУКТУРИРА ПО ПРОФЕСИОНАЛНА НАСОЧЕНОСТ И ИНТЕЛЕКТУАЛНИ ПОТЕНЦИАЛИ!

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ НОВОТО ОБЩЕСТВО НА БЪЛГАРИЯ!