По-тежка присъда за причинилия смъртта на Иво и Северина на 28.05.2018 г

На 28.05.2018 година ТИР навлиза в насрещното платно на автомагистрала Тракия и помита кола. Това е колата, с която пътуват Ивайло Минчев, моят брат и Северина Коралска, неговата приятелка, която беше бременна в 7 месец. Водачът на ТИР-а, причинител и виновен за катастрофата е с положителна проба за наркотични вещества.

Почти 3 години по-късно (Вчера, на 24.03.2021г) ВКС окончателно НАМАЛИ присъдата на виновника на 4 г и 8 месеца. Присъда, за 2 отнети живота и 1 на неродено дете.

Моят призив към всички граждани е да подкрепят тази подписка и да ми помогнат да изразя чрез нея всеобщото недоволството от съдебната система, която за пореден път доказа, че жали, този който не спазва законите в държавата ни. И също така моля всички вас да ме подкрепите в желанието ми да търся някаква справедливост, не само за моето семейство, но и за всички, които са загубили свои близки в подобни инциденти на пътя.

Вярвам, че ако обединим сили можем да променим нещо.

Молбата ми е към всички вас  да подпишете петицията за по-тежка присъда за виновника за смъртта на Ивайло Минчев и Северина Коралска.

33864851_10216740443486246_6069701740381339648_n.jpg

С подписването си упълномощавам Доротея Минчева да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.