УНИКАЛЕН ШАНС ЗА ЕНЕРГИЙНА НЕЗАВИСИМОСТ НА БЪЛГАРИЯ!

Quoted post

реалист

#383 FAKE

2012-12-20 14:28

това тук е преброяване на тъпаците. всеки , който се е подписал под това очевидно е тъп. или бъркам - какво стана с тая фондация, къде са тези чудни технологии ?

Отговори

Andy San

#386 Re: FAKE

2012-12-21 00:29:09

#383: реалист - FAKE

Да видим кой е тъп. Според мен очевидно Вие.

Нищо лично - просто елементарна логика.

До този момент общо правителствата на 17 държави чрез посолствата си в Брюксел приеха на записвана на видео официална церемония предоставените от фондация "Кеше" като дарение на техните народи нейни технологични патенти. Сред тези държави са Италия (26.10), Япония (02.11), Чехия (08.11), Индия (08.11), Русия (14.11), Китай (14.11), Австралия (15.11), Бразилия (15.11), САЩ (15.11), Перу (23.11) и Тайван (23.11).

Ето какво написа Мехран Кеше по повод на приемането от страна на САЩ на неговите патенти:

След писмото ми, в което предложих като подарък патентите на космическия кораб от нашата програма на посланика на САЩ в Белгия в края на октомври, на 6.11.2012 в 15:45 получих  на електронната си поща отговор на тази приятелска оферта от посолството на САЩ в Брюксел .
Съдържанието на писмото от посолството потвърди, че САЩ е готова да приеме подаръка на ядрената технология и плазмения реактор за космическия кораб на Фондацията Keшe. Чрез обмяната на имейли незабавно бе постигнато съгласие, както беше предложено от посолството.
Днес 11.15.2012 в 15:00 на определеното място директора на Фондацията Keшe и старши служител от американското посолство се срещна с мен по приятелски и любезен начин и технология за космически кораби чрез USBфлаш-памет бе предадена на правителството на Съединените Американски Щати.
Предложили сме на САЩ и НАСА нашата пълна подкрепа за развитието и разгръщане на тази технология от тях.
С тази среща и предаването на ядрените технологии, ние се надяваме това да доведе до край на една трайно очевидна враждебност между двете страни.
Ние  градим с  този напредък, каузата за мир в космоса между всички народи.
Аз като директор на Фондацията Keшe и като ирански ядрен учен, благодаря на Негово Превъзходителство Президента Обама за разпоредения от подобен ход на неговото посолство.
В  тази наша среща беше постигнато съгласие и протегнатата ръка за мира от наша страна към американския народ бе приета. Аз се надявам,  че тази тенденция на мир ще бъде движена и продължена от Негово Превъзходителство - президента Обама,  както и че границите между държавите са станали безсмислени с внедряването на тази нова програма за космически кораби и ядрени технологии.
Аз благодаря на американския посланик Негово превъзходителство г-н Гутман за този толкова миролюбив и правилен  ход и съм сигурен, че първите стъпки за постигане на мир между двата народа са направени, такова каквото е желанието на Иран.
Това се отнася до всички хора на мира.
M.T. Keшe, Директор на фондация Keшe