Не на връщането на цигарения дим в заведенията

Quoted post

Справедливка

#66 Re:

2012-12-06 22:17

#51: Гост-Пушач -

Никой не ви ограничава правата, вие така и не успяхте да го разберете това. И никой не ви е забранил употребата на тютюневи изделия. ЗДРАВЕТО е на първо място. Вие може да не се грижите за него, но има хора, които поне се стараят да водят по-здравословен начин на живот, въпреки условията, в които живеем. Моля ви вие да не отнемате нашето право на здравословна околна среда - това право е заложено и в Конституцията на Р България:

Чл. 55. Гражданите имат право на здравословна и благоприятна околна среда в съответствие с установените стандарти и нормативи. Те са длъжни да опазват околната среда.

Нека всички да имаме право и условия да посещаваме заведения и всякакви други обществени места, без да сме принудени да се тровим. И нека мислим за децата и подрастващите - те ще пушат със сигурност по-малко, ако не свикват ежедневно с цигарите.

 

Отговори

Леща

#73 Re: Re:

2012-12-07 00:33:09

#66: Справедливка - Re:  

 

. Чак и конституцията взе да се размята из тази анонимна дискусия. Съжалявам, но се смях на този коментар. Много при това. Даже малко си наплюх монитора. Мисля, че още утре президента ще си направи разпечатка на вашия коментар и с жълто маркерче ще си подчертае цитирания член.