Не на връщането на цигарения дим в заведенията

Quoted post

Greg Burrows

#4441 Re: Re:

2013-11-05 13:11

пушачите във Великобритания също се надигат на протест:
Greg Burrows
Добре, че България се откъсва от здравословния, фанатичен и тоталитарен режим и да даде избор дали да се пуши или не, в Англия 10 милиона души, които пушат нямат избор, а ние би трябвало да сме свободна нация, никога не е имало епидемиологично доказателство, че пасивното пушене е вредно на първо място (виж HSE OC255/15 статия 9), след като забраната за пушене в Обединеното кралство беше неетично добавена в Health Act 2006 за да заобиколи факта за "неизмеримата касапницата", която предизвика в хилядите кръчми, които трябваше да затворят, удари върху прехраната и загуба на работни места, изолацията от обществото за много хора с драконовска забрана. Пушачи и толерантни непушачи дори не мога да създадат свой собствен социален клуб. Дано Обединеното кралство последва България, тъй като UKIP (това е националистичната партия на Найджъл Фараж, които са ЗА либерализацията) набира все повече гласове в Англия и има светлина в тунела за нашата полица относно либерализацията на забраната.. Този нелиберален закон не трябваше никога да влиза в сила и се надявам, че когато му дойде времето, онези хора, които са отговорни за многото нанесени щети, ще си понесат съответната отгворност.

Отговори

мариана

#4442 Re: Re: Re:

2013-11-05 13:19:48

#4441: Greg Burrows - Re: Re:

щом като даже в спокойната Великобритания се надига недоволство този закон рано или късно ще падне и то във всички държави.няма да се размине не и този път ние пушачите ще направим всичко възможно по бързо тази тиранична забрана да отиде в историята и да бъде забравена.само по този начин фалиралите по вина на Борисов заведения ще могат отново да отворят вратите си за своите клиенти.

катя

#4443 Re: Re: Re:

2013-11-05 13:41:41

#4441: Greg Burrows - Re: Re:

Бил Гибсън е британец, който от 9 години се бори със забраната.разполага с архив който доказва че всички вреди от цигарения дим са сериозно преувеличени с цел заблуда и извличане от разни организации на материални облаги от цялата тази кампания срещу пушенето.организирал е общество което се заема да развенчава всички митове довели до забраната на пушенето.очаквам сериозни публикации от него и неговите съмишленици и ще ги постна тук.


Гост

#4446 Re: Re: Re:

2013-11-06 10:49:53

#4441: Greg Burrows - Re: Re:

Мамицата им на здравните талибани,на тези хора кой им плати, за да пишат,за кого лобират?Гешанова, европейците се молят и тяхното правителство да постъпи като нашето,лъсна ти гадната лицемерна мутра!