УНИКАЛЕН ШАНС ЗА ЕНЕРГИЙНА НЕЗАВИСИМОСТ НА БЪЛГАРИЯ!

Andy San

/ #338 ДЕКЛАРАЦИЯ НА ИНИЦИАТИВНА ГРУПА "21 СЕПТЕМВРИ"

2012-09-21 20:31

ДЕКЛАРАЦИЯ НА ИНИЦИАТИВНА ГРУПА "21 СЕПТЕМВРИ"

http://www.facebook.com/groups/21.september/



"Тези, които имат привилегията да знаят, имат задължението да действат!"

Алберт Айнщайн

От сайта на фондация "Кеше" http://www.keshefoundation.org/ знаем, че България е една от страните, поканена на 06.09.2012 г. на среща в Белгия по повод предлаганото като дарение безвъзмездно ползване на патентовани от нея уникални енергийни и други технологии.

В специална онлайн петиция http://www.peticiq.com/keshebgenergy, стартирала на 11.08.2012 г. и подписана вече от над 4 200 български граждани, ние искаме в момента от българското правителство само ЕДНО ЕДИНСТВЕНО НЕЩО:

Премиерът на България и правителството на ГЕРБ да поемат публично отговорността за евентуалното получаване или неполучаване на предлаганите ни от фондация "Кеше" като безвъзмездно дарение права върху ползването на нейните технологични патенти с всички произтичащи от това получаване или неполучаване икономически придобивки или загуби и пропуснати ползи за страната ни.

ТОВА Е единственото ни искане и то носи чисто граждански, а не политически или друг характер.

НИЕ ИСКАМЕ НИТО ТОВА, НИТО КОЕТО И ДА Е СЛЕДВАЩО БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО НИКОГА ДА НЕ ЗАБРАВЯ КОЙ ГО Е ИЗБРАЛ И ПРЕД КОГО Е МОРАЛНО И КОНСТИТУЦИОННО ДЛЪЖНО ДА ОТГОВАРЯ!

В случай че нашето справедливо искане не бъде своевременно удовлетворено, на нас няма да ни остане нищо друго, освен да призовем всички български граждани, подписали тази подписка, както и многобройните ни симпатизанти, да продължим заедно до победен край тази наша борба за зачитане на законните права на всички български избиратели от техните избраници.


Тази, отворена за всички потребители на Фейсбук, група е учредена на 05.08.2012 г. и в нея понастоящем членуват над 4 600 души.

21 септември 2012 г.