УНИКАЛЕН ШАНС ЗА ЕНЕРГИЙНА НЕЗАВИСИМОСТ НА БЪЛГАРИЯ!


Гост

/ #254

2012-09-07 09:22

Идеята за евтина /дори безплатна/ енергия се е запечатала толкова дълбоко в човешкото подсъзнание,че веднага повярвахме на Кеше,защото просто ни се искаше да вярваме! Така както вярваме в извънземните и не по-малко от 4500-5000 хиляди човека ги "посрещнахме" край Русенското летище Щръклево на 11 септември 1995 г.
Аз съм от хората, които още първия ден подписаха тази петиция и за това сега толкова ме е яд на манипулацията на Кеше/виж 252 ми пост/. Надявах се, че като не е "хамериканец", а иракчанин, няма да играе по холивудски. А се оказа, че той ни представи перфектно разигран сценарий. Повярвахме, защото на всеки е ясно,колко впечатляващи енергийни технологии бяха разработени редом с други открития и нито една от тези технологии не бе “отворена” за открития пазар. Повярвахме, защото такива високи технологии наистина съществуват, но сме наясно, че са засекретени както са засекретени над сто и петдесет патенти на Тесла.
Не ме е яд толкова, че повярвах на глупостите, които наговори Кеше и на уж добрите му намерения, а на това,че всичко се оказа кьорфишек и нищо от това на което се надявах няма да се случи. Няма да започне "новата ера в човешката история" нито на 6.9.2012 нито на 21. 9.2012!