За равни избирателни права, за МИР Чужбина

На гурбет за да издържаме хора в България

/ #14 Re: Тъпо е заминалите да гласуват на избори в България!

2014-10-14 14:29

#4: Живеещ в България - Тъпо е заминалите да гласуват на избори в България! 

 Здравейте,многоуважаеми сънароднико!

Дано имате някаква,дори и малка представа за това ,защо всъщност сме в чужбина.Каква е цената да живееш сам сред чужди.И колко е трудно докато се докажеш. И че никога не спираш да търсиш начин или "врата", за да се прибереш и върнеш окончателно в родината си,защото не си отишъл в чужбина на курорт или за да ти е приятно и весело...И как звучи в ушите ми вашата безценна констатация,че  да гласувам  аз е ...тъпо...

Тъпо е друго....Например "родолюбиви българи" да ни заклеймяват,нас своите сънародници,предлагайки  ни едва ли не промяна в Конституцията, допълнително обезправявайки ни, да не можем  да гласуваме,и така да ни принуждават да се откажем от България,заради това ,че сме  прокудени вън от  Родината си от безхаберни институции  и правителства нехаещи за жизнения стандарт на избирателите си ...Вие на какъв ми се правите,аха,на родолюбец?

Прочетете и се поинтересувайте,че 30 до 40 % от оборотните пари в България са изпратените от Имигрантите средства.За това ли,че сме се отказали от родината си ги пращаме?