В Подкрепа на Волен Сидеров

Нека не продължаваме да бъдем робски народ Нека дадем шанс и още по-голяма власт на Волен Сидеров като министър-председател за да започне с желязна ръка да гони чуждите фирми гиганти които всекидневно ни ограбват финансово и за да изпрати на съд и в затвора всички виновници България да стигне до тук-Път без изход НО Има изход Искате или не Сидеров е единствения засега българин който като политик милее за България и иска да въведе строг но справедлив режим на управление-Волен Сидеров се бори по всякакви начини за да ни помогне-Не бъдете слепци и антибългари-Не отхвърляйте подадената ръка за помощ-Всички ние сме в блатото в което Герб съвсем ни натика до шия през последните 4 години Но тогава си мълчахте покорно робски и никой не каза че Бойко Борисов е луд или грабител защото той пленяваше с фалшива усмивка грандоманщина и празни фалшиви обещания към българския народ които така и не изпълни!!!!! Сега Волен Сидеров застава пред вас сред вас на улицата и ви иска доверието за да ни избави от това Колониално робство ИМА И ГОТОВ ПЛАН за действие-Планът Сидеров!!! В книгата му Той е обеснил много подробно как по какъв начин и с какви средства ще започне заздравяването на България-Нека му дадем възможност да покаже какво може!!! Нека го подкрепим за да запази имунитета си като народен представител и после да го издигнем чрез силни взаимни протести ЗА Волен Сидеров премиер на Бъргария-Само това ни е възможността за излизане от омагъосания антибългарски кръг на мафия Герб!!!!

Попълнете формуляра по-долу, за да подпишете тази петиция, която е създадена от Светлин Методиев . Авторът на петицията ще види цялата информация, която предоставяте в този формуляр.