Колективна жалба до омбудсмана на Република България доц. д-р Диана Ковачева

Колективна жалба до омбудсмана на Република България доц. д-р Диана Ковачева във връзка с незачитането на потребителските права и възпрепятстване спазването на противоепидемиологичните мерки по време на пандемия  на жителите на столичния квартал Дървеница. Дейностите извършвани от Топлофикация ЕАД са несъгласувани с нас и се извършват въпреки изричното ни противопоставяне на изложените от дружеството планове за реконструкция и сроковете свързани с тях.

Желаем незабавно възстановяване на топлоподаването и налагане на санкции на дружеството за причинените ни неудобства и пропуснати ползи

Чрез подписа ми упълномощавам Лилия Димитрова да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.