Против онлайн обучeние във Висше Военноморско Училище "Никола Й. Вапцаров"

Настоящата петиция има за цел да изрази несъгласието на студентите от ВВМУ "Н. Й. Вапцаров" с онлайн формата на обучение през академичната 2020/2021г.
 
Взимайки предвид доказалата се неефективност от изминалия онлайн семестър, смятаме, че още един такъв не би бил полезен както за студентите, така и за преподавателите.
 
Прехвърляйки ни на онлайн обучение, без да се допитвате до нас, влизате в разрез със заплатените семестриални такси за присъствено обучение.
 
Би трябвало всякакви противоепидемични мерки, решени от Ръководството на университета, да се споделят с нас, за да можем да ги спазваме (носене на маски от студентите, преподавателите и персонала, спазване на хигиенните изисквания и други).

Аделина Кръстева и Мария Николова    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Аделина Кръстева и Мария Николова да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook