Да премахнем рекламата на vivacom от лика на Апостола!

Здравейте, намирам се в чужбина, но благодарение на Facebook, попаднах на публикацията, която показва как от виваком скриват портрета на Васил Левски. Обръщам се към вас българи- ДО КОГА? До кога, ще позволяваме произволията на хората с пари и власт? До кога, ще тсъкаме през зъби, но ще навеждаме глави? До кога, ще публикуваме, но не и действаме? До кога, ще оставяме историята ни да бъде потъпквана, променяна, ЗАЛИЧАВАНА? Моля ви, който все още има някаква надежда, че България е на българите, подпишете петицията, надявам се това да послужи пред необходимите органи, да бъде премахната тази нелепа реклама! 862D1F5C-FDD4-48EE-91DF-D7998FF8B88D.jpeg

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Смилко Дебренлиев да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...